Nagyon súlyos, hogy még a közösségi oldalakon is szociális fóbiám van?
Például nem merek belépni semmilyen klubba, nehogy meglássák, milyen zenét hallgatok, milyen filmek tetszenek... De így "tudatosan" nincs is vele bajom, én tudom, hogy az ég világon semmi nem történne, ha látnák, de valamiért mégis zavar. Csak nem tudom, miért. De még az iskoláimat se merem kiírni, pedig azt nagyjából mindenki tudja. Vagy néha megszáll a bátorság, akkor kiírom az áltsulimat, de a középsulit meg az egyetemet nem merem... Képet meg végképp nem merek kitenni, pedig nem vagyok ronda, sőt, a képeken nagyon szép vagyok (élőben nem igazán). Ezen kívül attól is félek, hogy valaki ismerősnek jelöl, vagy megnézi az adatlapom :S Meg persze nem merek lájkolni, üzenőfalra írni, egyszerűen semmit se merek. Ez nagyon "súlyos"?
És ne olyanokat írjatok, hogy töröljem le magam, most nem tanácsokat szeretnék, csupán véleményeket.
akik ismernek jól, vlsz tudják ezeket anélkül is, h kiírd.
ezen ne aggaszd magad...és hidd el, jobban teszed, h kevés adatot írsz ki...tőlem pl. képeket loptak, és kitették 1 szexoldalra összemixelve más testtel...ügyvédi úton persze leszedettem, de azóta, semmi kedvem nincs az ilyen h*lye társasági oldalakhoz...
Talán ha megfogalmaznád magadnak egészen pontosan, hogy mi az az ok, ami miatt semmit sem adsz ki magadból, akkor a megoldás is közelebb lenne.
Mitől félsz a legjobban, hogy mi lenne a legrosszabb, aminek a lehetséges bekövetkezésétől ennyire tartasz.
Biztosan van valami pszichés oka ennek a nagyfokú zárkózásnak, de jó mélyen eltemetve van a lelkedben. Próbáld meg előásni, hogy miért zártad körül magad falakkal. Utána már a falak lebontása is könnyebb lesz.
Igen, vannak barátaim, de nem mind van fent ezeken az oldalakon.
Próbálok rájönni, megfogalmazni magamban, hogy mi lehet a probléma, de úgy érzem, hogy fogalmam sincs. De folytatom az elmélkedést :)
Köszi az eddigieket
Próbáltam már egyébként :)
Én nem ismerek 2800 embert :D:D:D 280-at se nagyon... 28-at esetleg :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!