Hogy bírjátok ki hogy nem nézitek az exeteket a közösségi oldalakon?
Figyelt kérdés
2011. júl. 4. 11:44
1/16 anonim válasza:
úgy, hogy egyáltalán nem érdekelnek az exek... minek foglalkozzak a múlttal?
2/16 anonim válasza:
Ki mondta, hogy nem nézem? :D Egy kivételével az összessel jóba vagyok :D
3/16 anonim válasza:
Az ex az ex. Nem érdekel már. Legfeljebb egyszer néztem meg sok év után.
4/16 anonim válasza:
sehogy.
nézem, aztán egyre ritkábban. nincs ebben semmi rossz. téged is megnéznek, de aggódj...
5/16 anonim válasza:
Felesleges őket néznem,jelenleg boldog vagyok.:D remélem,hogy ez sokáig,örökre..így marad;)
6/16 anonim válasza:
Időnként találkozunk, beszélgetünk, minek nézegessem?
7/16 anonim válasza:
"úgy, hogy egyáltalán nem érdekelnek az exek... minek foglalkozzak a múlttal?"
Ezzel én is így vagyok. :D
8/16 anonim válasza:
Időbe telik, míg magad mögött tudod az exet. Valószínű, jelent még valamit neked, különben nem néznéd. Nem baj. Majd elmúlik. Nézd, ha akarod, de közben törekedj arra, hogy te magad boldog légy. Keress új barátot, ha még nincs.
9/16 anonim válasza:
Én maximum unalmamban rájuk nézek időnként hogy mégis mi van velük, de nem nagyobb érdeklődéssel, mint mondjuk egy régi osztálytársra, vagy másod-unokatestvérre. Ilyen az emberi természet kíváncsi és ha nincs jobb dolga hát nézelődik kivel mi van, de nem több.
10/16 anonim válasza:
Én szoktam. De egyre riktábban... elmúlik. :) Jobb lezárni a múltat szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!