Őszintén! Aki házasságban vagy tartós kapcsolatban él az megkereste már az exét/ exeit valaha a közösségi oldalakon?
Nem úgy értem, hogy megjelölte- e, hanem csak úgy kíváncsiságból beírtátok e a keresőbe a nevét?
Én úgy ézzem, hogy ez teljesen normális emberi kíváncsiság, de a férjem szerint nem. Egyszer rákérdezett és én bevallottam, mert nem találtam ebben semmi kivetni valót, de azóta megőrít a féltékenykedésével. Pedig mondtam, hogy nem akartam felvenni vele a kapcsolatot, csak poénból meg akartam keresni. Ráadásul nem is találtam meg.
Én rendszeresen megnézem, mit történik velük (rájuk keresek, és az ismerőseim között vannak), az egyikkel levelezni is szoktunk, névnap, szülinap, karácsony, képeslap utazásról, néha beszámoló, mi történt velünk. Ő a legjobb barátom, az esküvőnkön is ott volt a barátnőjével.
A férjem pedig tartja a kapcsolatot személyesen is az exével.
Nem zavar és őt sem.
Én megkerestem az összeset! Volt vagy 50...de a férjem nem hisztizett. Az ö exeit is megkerestem, nincs ebben semmi.
Szerintem a férjed elég rugalmatlan. Ez nem azt jelenti, hogy akarsz is tölük valamit. Fordítva téged sem zavarna, nem? Emiatt féltékenykedni teljesen felesleges.
Szerintem ez túlzás amit a férjed csinál!
Én is meg szoktam keresni régi ismerősöket, attól függetlenül, hogy milyen kapcsolatban voltunk. Ugyanúgy nem lennék dühös a páromra sem. Akkor már igen, ha rájönnék, hogy abból kifolyólag kezdetek el beszélgetni és esetleg nyomul a csaj, hogy bejelölték egymást. De ez már egy másik történet!
Én is ezt mondtam a férjemnek, hogy keresse meg ő is az övéit, de azt mondta nem érdekli. Én is látom, hogy mások még meg is jelölik az exeket.
Nem tudom mit kéne kezdeni vele, egyre betegesebben féltékeny, pedig amúgy jól megvagyunk, van 2 szép lurkónk és tényleg boldogok lehetnénk... De ez teljesen kikészít. Napi szinten felemlegeti.
Miért ne keresném. A legtöbb ilyen hölggyel még ismerősök is vagyunk az iwiwen és jelesebb ünnepekkor egy-egy üdvözlő üzenet is megy. De csak ismerősi szinten, természetesen.
38F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!