Komoly kapcsolatban vagy házasságban élők, szoktatok regisztrálni társkeresőkön kíváncsiságból, "poénból", vagy más okból? Ha igen, miért?
Poénból biztos nem. Inkább valami komolyabb szándékból. Megnézni, hogy milyen a "felhozatal"... keresgélni.. friss hús után nézni.
Legalábbis, mikor nagyon régen egy boldogtalan párkapcsolatban voltam, én ezért regisztráltam társkeresőn.
3 hónapja tartott a kapcsolatom, amikor regisztráltam egy ilyen oldalra, mert megtudtam, hogy a párom fent van. (Persze kamu névvel meg adatokkal.) Írtam neki, meg nyomulgattam, de ő eléggé hárított, aztán a nyomulásom után 1 héttel le is törölte magát, ez tetszett nagyon, megerősített abban, hogy hűséges :)
Amúgy komoly kapcsolat mellett nem regisztrálok.
Nem. Egyszer regisztráltam, mert gyanítottam, hogy a párom fent van. Igazam lett, fent volt...
Amúgy komoly kapcsolatban nem látom értelmét regisztrálni, hiszen ha már van társam, nem keresgélek, nem nézelődöm, stb. Ha valaki ilyet tesz, ott szerintem valami nincs rendben, de lehet ez csak az én véleményem.
24L
A társkereső nem arra van, hogy társat keress?
Regisztráltam én is, találtam párt, letöröltem magam, ismerkedtünk, 3 hónap után összeköltöztünk, most veszünk lakást.
Eszembe se jutott visszaregisztrálni, undorító húspiac.
Poénból?
Mi olyan szórakoztató, a férfi feltesz egy képet egy jó csajról és kapja az üzeneteket?
Fuuuu mekkora poén!
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!