Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a vélemény? Nem fogok...

Mi a vélemény? Nem fogok megbocsájtani, csak kíváncsiságból kérdezem.

Figyelt kérdés
Általános dolog volt nálunk a volt barátommal, hogy szakítottunk, aztán kibékültünk. Ez történt fél éve is, szakítottunk. Majd fűzte a fejem, hogy sajnálja és visszaakarja csinálni az egészet. De még aznap felvitt magához egy nőt... Na innentől kezdve hallani sem akartam róla. Amikor újra felvettem vele a kapcsolatot, csak hogy barátok legyünk, elmondta hogy ennyire még soha nem bánt meg semmit és nagyon szeret.Mi erről a véleményetek?Megbocsájtanátok?
2010. aug. 26. 00:08
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
SOHA!:D
2010. aug. 26. 00:15
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Én sem.
2010. aug. 26. 00:15
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
dehogyis. Mindenkinek jár második esély, alkalomadtán harmadik is, de nem 125. Ha általános volt nálatok a szakítás meg a nőfelvitel, akkor vagy nem te vagy neki a megfelelő nő, vagy pedig született link.
2010. aug. 26. 00:16
 4/17 A kérdező kommentje:
Neem, a nőt csak egyszer vitte fel. Az utolsó alkalomkor.
2010. aug. 26. 00:18
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Az a gond, hogyha megbocsájtasz, akkor nem tudni mi lesz a jövőben. Vagy tényleg megbánta bűnét, és hűséges lesz, vagy tudni fogja hogy már egyszer megbocsájtottál, és talán megbocsájtasz majd neki később is, ha hasonló helyzet előáll.
2010. aug. 26. 00:18
 6/17 A kérdező kommentje:
Nem az a baj, hogy nem bízok benne. Tudom én, hogy megbánta és nem csinálna többet ilyet. Egyszerűen csak én nem tudnám feldolgozni, annak meg semmi értelme nem lenne ha minden nap a képéhez vágnám.
2010. aug. 26. 00:19
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Az idő minden sebet begyógyít :)
2010. aug. 26. 00:21
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Baromi "komolyan" gondolhatta, hogy vissza akar Téged szerezni, csak Te járhattál a fejében, amikor felvitte a másik nőt, mi?

Ha komolyan gondolta volna, hogy rendezni akarja Veled a dolgokat, akkor nem visz fel rögtön mást, csak mert Te még nem döntöttél, hanem valameddig vár.

Vissza ne engedd magadhoz ezt az alakot!

2010. aug. 26. 00:33
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
a megcsalás magában már nem semmi,de így hogy közben nálad "nyalizott" és mást vitt az ágyába...Így biztos hogy NEM bocsájtanék meg neki. A megcsalásnál is nagyon erősen elgondolkoznék,mert 1 esély talán mindenkinek jár,de nem ilyen körülmények között.
2010. aug. 26. 00:42
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Én azért nem békülnék ki vele, mert nagyon komolyan veszem az ilyeneket, és vizuális típus vagyok. Elképzelném, hogy milyenek lehettek együtt a nővel, vajon hozzá is így nyúlt... őt is így csókolta, símogatta... stb.

Később pedig minden gyanús dologba megcsalást látnék bele, pedig ki tudja, lehet,hogy csak meglepetésbulit szervez...

Így nem lehet nyugodtan járni valakivel. Max ha csak futó kalandot akartok...

24/L

2010. aug. 26. 00:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!