Őszintén, "normális" ez a reakció tőlük? Vélemény?
Nyáron elég sokat híztam ami meg is látszik.
ezt én is észrevettem és nemrég elhatároztam magamban , hogy sportolni fogok (amit nem hisznek el mert sosem voltam túl sportos).
Nos anyukámék úgy gondolták ez nem normális, mivel eddig szinte sosem szedtem fel semennyit. most pedig el akarnak vinni orvoshoz. szerintem csak túlreagálják. szerintetek?
14\L
Szerintem nem baj.
Jobb, mintha rád sem bagóznának, és hagynák, hogy csak hízzál.
Sok ilyen panasz van itt, hogy az anyuka tömi az amúgy is kövér gyerekét.
A te eseted még mindig szerencsésebb.
Törődnek veled, és ez jó.
szerintem egy orvosi kivizsgálásba nem halsz bele. Lehet h nyirokcsomókkal van gond, ha túl sokat híztál.
Amúgy van olyan, h tinikorban egy bizonyos időben ducibb az ember. Hány kilóval lettél több?
simán hízhattál betegségtől is - a sport jó dolog, az orvosi kivizsgáláson meg mi bajod lehet, vagy megnyugszik mindenki, hogy nincs bajod, vagy ha van, akkor még idejekorán észrevették és kezelni fognak
örülj neki, hogy foglalkoznak veled a szüleid :)
Az orvos maximum továbbküld egy vérvételre, hogy megnézze, rendben van-e a vérképed.
Egyébként nem baj az, hogyha egy szakembertől is hallasz tanácsokat, ettől te még bátran elmehetsz sportolni, mozogni!
Sok sikert! :)
Az orvostól bajod nem lesz. Anno én is voltam ilyen kivizsgáláson, mert rettenetesen elhíztam. Három napra befektettek a kórházba, spec. diétán voltam és naponta többször vettek vért. Persze nem volt semmi bajom, és miután nekiálltam rendesen sportolni (heti 3) egy év alatt lement.
De ismerek olyat, aki mellékvese gond miatt hízott el és ha nem ment volna orvoshoz, bele is halhatott volna. Plusz lehet pajzsmirigy gond, cukorbetegség meg kismillió más, amit együtt jön a serdülőkori hormonális változásokkal és ha most észreveszik, simán kezelik. Ezek inkább a ritka kivételek, de egyet értek azzal, aki azt mondta: örülj, hogy így féltenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!