Létezik normális anyós-meny kapcsolat? Mit tegyek menyként, hogy ne legyőzni akarjon, hanem elfogadja, hogy nem csak ő tud mindent, más vélemény is létezik az övén kívül?
Biztosan létezik, hallottam már ilyet..:)
A te esetedben ráhagynám a véleményét, nem állnék le vele vitázni.
Ha viszont felelőtlen, akkor az unokáit nem bíznám rá. Nem tiltanám el, de rá nem hagynám őket felügyelet nélkül.
ha a kezdetektől nem jó a viszony akkor esélytelen megjavitani,legalábbis én ezt veszem észre a környezetemben
(a mi kapcsoaltunk normális,elfogadta hogy nem veszem el a kisfiát,sőt,rájött,hogy sok jó dolgot tud csinálni a felszabadult idejében,és plusszba jó helyen van a fia is)
Szia!
Mi jól kijövünk az anyósommal. Gondolom ez azon is múlik, hogy áldott jó lelke van, és az ő anyósa igazán gonosz volt ő vele, így ismeri a buktatókat. :)
Na persze az is igaz, hogy 200 km van közöttünk, de szívesen megyünk hozzájuk, és ők is hozzánk.
Üdv!
Nem tudom, hogy létezik, én még nem láttam ilyent.
Szerintem a menynek nincs oka kikezdeni (csak nagyon ritkán) az anyóst, az anyóstól viszont elvették a fiát, ezt a jellemétől függően képes feldolgozni, ezért szerintem (szinte) minden anyós-meny probléma erősen az anyós jellemétől függ, nem a menytől.
Menyként szerintem nem tehetsz semmit, anyóstól függ a viszony. Csak normálisan viselkedhetünk, nem vesszük fela kidobott csatabárdot, de ettől még a viszony nem lesz "jó", csak jobb, mintha akkor lenne, ha belemennénk a játszmába.
Létezik, az én anyósom nagyon jófej :)
De nálad nem ez a baj. Ha mindenkivel kiállhatatlan,akkor vele van a baj.
"És akkor éljünk örök haragban?"
Él-JÜNK?? Nem, Neked nem kell haragban élni vele. Erről írtam, egy kapcsolat mindig függ mind a 2 féltől. Az ő reakcióiról, hozzáállásáról ő dönt, ezt nem spórolhatod meg. Szerintem "csak" normálisan viselkedhetünk, nem vesszük fel a kidobott csatabárdot, de ettől még a viszony nem lesz "jó", csak jobb, mintha akkor lenne, ha belemennénk a játszmába. Nyilvánvaló, hogy nem olyan egyszerű ezt megcsinálni, mintha ő is normálisan viselkedne, de szerintem még mindig jobb, és nemcsak azért, mert függtök tőle, hanem ettől függetlenül is.
A legjobbakat kívánom!
tegnapelőtt 14:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!