Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Őszintén, "normális" ez a...

Őszintén, "normális" ez a reakció tőlük? Vélemény?

Figyelt kérdés

Nyáron elég sokat híztam ami meg is látszik.

ezt én is észrevettem és nemrég elhatároztam magamban , hogy sportolni fogok (amit nem hisznek el mert sosem voltam túl sportos).

Nos anyukámék úgy gondolták ez nem normális, mivel eddig szinte sosem szedtem fel semennyit. most pedig el akarnak vinni orvoshoz. szerintem csak túlreagálják. szerintetek?

14\L

2011. okt. 17. 14:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
71%

A saját érdekedben menj el orvoshoz! Tényleg lehet egészségügyi oka is a hízásnak.

Abban pedig ne is reménykedj, hogy ha napi egy-két órát sportolsz, attól majd lefogysz! Ki kell ábrándítsalak: nem fogsz. Ha mellette diétázol, akkor igen. Viszont ehhez egy egészséges étrend kialakítása kell, amiben valószínűleg szintén tud segíteni egy orvos, még akkor is, ha nem talál komoly bajt.

2011. okt. 17. 15:53
 12/13 A kérdező kommentje:

nem hinném hogy terhességre gyanakodnak, tudják, hogy még szűz vagyok és barátom sem volt.

Egyébként 10és20kg között van valahol :/

2011. okt. 17. 17:15
 13/13 anonim ***** válasza:
szerintem normális,10-20 kg között hízni egy nyár alatt megér egy kivizsgálást,ez rengeteg,én 4év alatt híztam 20 kg-t,úgy,h ebben egy terhesség is benne volt...
2011. okt. 17. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!