Nem mintha lenne közöm hozzá, de kiváncsiságból kérdem, hogy véleményetek szerint ez elfogadható viselkedés, vagy már erkölcstelen? Részletek alul.
Az unokatestvérem, aki lány történetesen, amíg 5 éves kapcsija volt, egy két gyerekes házas apával ment el budapestre bowlingozni több napra, amig a barátja dolgozott, utólag mevallta, hogy megcsalta, persze azóta nincsenek együtt. Az a srác a volt pasijának a haverja is volt egyben. Tudom, mert mnident elmesélt nekem, és halottam a telefonbeszélgetéseket is.
Utána pár hétre rá egy buszsoförrel ismerkedett, ingyen furikáztatta magát vele, nem szólt, ha nem volt bérlete, aztán a ovlt pasija, kai zsintén sofőr, bár van barinője, de szerelmes volt az unokahugomba, azt zavarta ez a dolog, ezért keresztbetett nekik, és a srác bekattant, már nem is érdekelte az unokatesóm. erre al ány megismerkedett egy motorossal internetről, az kiment olaszba, most nem hívta a lányt, erre megint egym ásik motorossal ismerkedett meg, mivel a csaj motor b*zi, egy héten belül elment vele strandolni, meg bulizni, sőt a haveri köréből egy sráchoz jár az autóját meg motorját szereltetni, naná hogy olcsóbbért csinál neki mindent.
Közben randit beszélt meg egy két masszőr gyerekkel is, az egyikhez szokott is járni gyógymasszázsra. Egy srác, kait én is ismerek, merg zat írta neki, hogy ő csak húzza az agyát, és sosem találkoznak, a csaj meg zat mnodta nekem, hogy sose bíztatta a srácot, erre a srác mnidennek elmondta a lányt. az a fura, hogy a ovlt mnukatársam ott lakik, ahol az unokahugom, és nekem visszamondta melóhelyen, hogy mekkora egy ribi az unokahugom. Még anyától is hallom hogy az öccse, azaz al ány saját apja is azt mnodogatja másoknak a faluban, hogy ő mekkora egy ribi. A ovlt pasija szüleinek is ezt mnodta, és azok is megutálták.
A lány ezt mondogatja nekem folyton, hogy őbelé szerelmes a volt pasija, meg annak a haverja, meg a leendő főnöke, kai mellesleg a keresztanyja volt pasija. Lehetséges hogy a legtöbb pasi könnyűvérűnek nézi és csak lefektetni akarja, ő meg tényleg elhiszi hogy szerelmesek belé? Mindenkire csak azt mnodja, azértm ondanak róla rosszat, mert irigykednek.
Most az a gondja neki, hogy nekem van barátom neki meg nincs, mert múltkor elszólta magát, anyunak mnodta, hogy nekem van barátom, de legalább nem vagyok boldog, mnitha örülne neki. Attól hogy neki nem jön be a pasim, én még szeretem, és észrevettem, hogy valahogy szereti fényezni magát, és foglalt pasik előtt tetszelegni, még kakoris ha történetesen nem a zsánere az illető. Most zat hiszi a csajszi, hogy mivel flegmán és bunkón beszél vele a párom, ez csak azért lehet, mert tetszik neki. Hát szerintem meg vagy nem bírja, vagy csak szimplán poénkodik. Mi a évleményetek a történtek hallatán? Mármint a lányról, tényleg nagy franc lehet? Az anyjával is azóta van jóban, maióta pénzeli, mert ő nem élt velük, messze él nagyon.
Nos 22 éves, és leég felnőtt ahoz, hogy tudja mi a helyes, és mi nem. Eddig jó kislány volt, anyja nem élt velük, az apja meg leég szigorú. Ezért is lett önálló és szorgalmas csaj belőle. De el is van szállva magától kicsit. Szerencsés alkat ezek ellenére, bár én szeretem, meg sose voltam rá irigy, inkább az zaqvar, hogy olyan néha a viselkedése, mintha be akarná magyarázni, vagy kikényszeríteni, hogy mások azok legyenek rá.
Mintha versengene, de versengeni az elégedetlen emberek szoktak, pedig ha én a helyébe lennék biztos elégedett lennék magammal. Eddig 5 éves kapcsija volt, lehet nem élte ki magát, jól meg akarja ismerni az embereket mielőtt összeáll valakivel, igaz csak lakva ismerszik meg az ember. De ha próbálgat ésm indenkivel ismerkedik, ha nem ügyesen csinálja, akkor azt hiszik hogy húzza a pasik agyát, és csak kihasználja őket, vagy játszik, mert jót tesz az önbizalmának, aztán meg elmondják minden féle ribinek, és jó volna, ha nem lenne naív, mert csak magát csapja be, a legtöbb pasi aki "udvarol" vagy haverkodik vele, az igazából meghúzi akarja, és ha nyeregben érzik magukat, sokat dolgoznak az ügyön, beleélik magukat, és végül mégsem lesz belőle semmi, akkor már nem fog tetszeni nekik az agyhúzás, ha meg lefekszik velük, félek hogy értéktelenné válik a pasik szemében, aki olyan pasi, és nem marad a barátja, vagy a társa, hanem eldobjam int egy zsepit. felelőtlenebbül viselkedik mnit régen.
Aggódom érte, csak vegye észre, hogy nem olyan az élet, mint ahogy képzeli. Már lassan az unokatesóim meg a nagyanyánk is el van borzadva a telefonhívásaitól, és hogy mnidig más pasit emleget. Remélem azért titokban nem "kefél" mindenkivel. A pasik azért is veszik észre, mert túl közvetlen csaj, és általában szereti memgutatni az idomait elég rendesen. Nem akarom, hogy ismerőseim azt higyjék, hogy olyan vagyok mnit ő, csak mert jóba vagyok vele, beleavatkozni sem akarok a odlgaiba, sem pedig mások miatt összeveszni vele, hisz nekem nem fáj amit csinál, csak féltem. Bukik a suliban, megint bukni fog mert nem tanul (fősulis) mindigis jótanuló volt pedig, az anyja beteg és ha történik vele valami akkor nem számíthat rá, abba bele is betegedne, és fősuli mellett munkáját is csak protekcióból szerezte, neki tulajdonképp mi vagyunk a családja, mármint az unokatesói és az anyukám, a barátai. Ha a legjobb barinője megtudja, hogy kavart a két gyerekes paával, akkor csalódni fog menne, mert a lány jó barátja a srácnak, és a hugim volt barátjának is, kai ennek a srácnak a régi barátja. Barátot barát ellen fedezni nem kellemes dolog.
Szerintem egy kiadós verés hiányzik neki. Úgy váltogatja a pasikat mint más a zonit, szerintem ráférne már hogy vki őt is így kihasználja mint ahogy ő teszi másokkal.
De végülis kurv@ból lesz jó feleség..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!