Ez a megfelelő anyai viselkedés?
Szerintem ne vedd a szívedre. Kell neki egy kis idő, amíg elfogadja,hogy már nem a szoknyája szélén ülsz.
Hívd fel kérdezd meg normálisan,hogy mikor szeretne eljönni és ha kitérő választ ad vagy bunkó akkor mond neki,hogy most le kell tenned,de bármikor szívesen látjátok és várod a hívását ez ügyben.
Hát, anyáddal kéne tisztáznod. Ezt így nem lehet megítélni, mi a valós helyzet. Hány éves anyád? Beteg? Hány gyereket nevelt? Van férje, akit még el kell látnia? Egy csomó körülményt a homály fedi. Neki lehet, h. az messze van. Hogy tudna odautazni?
Szerintem, ha ennyire fáj, vidd el te a gyereket. Aztán meglátnám, hogy viselkedik a gyerekkel, normális-e. Ha nem, nem örül mondjuk, undok, én elfelejteném anyámat. Úgy tűnik sok a sérülésed részedről. Bizonyára oka van. Egy időre biztos elfelejteném. Hátha eszébe jut, hogy magányos. De nem ismerem a körülményeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!