Amikor egy kapcsolatban/házasságban valami probléma van, akkor a felek miért úgy akarják megoldani, mint két ellenség?
Mert néha könnyebb elviselni valamit, ha rámondhatod, hogy nem az én hibám, hanem a te bűnök. Most ezt képletesen mondtam, de igaz.
Mi a férjemmel mindig vállvetve, egymás mellett állva harcolunk a világ ellen. De attól, hogy egy kivülálló nem látja, gondolom ez minden házasságban igy van. Hiszen a házasság mit jelent? Az én nyelvemre leforditva kb ennyi: Szeretlek, bizom benned, mellettem vagy jóban, és rosszban egyaránt, és ha néha össze is veszünk,tudom, hogy mindig kibékülünk. Mint ahogy azt is tudom,hogy nem bántasz engem, elviselem a rigolyáidat, mint ahogy én is a tieidet, együtt sirunk, együtt nevetünk, meg ehhez hasonlók.
Ha gond van, én is morgok folyton a "bajszom" alatt, amit minden kivülálló veszekedésnek vesz. De az én férjem tudja, hogy addig semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!