Anyós probléma. Mit tegyek?
Sziasztok! Az a helyzet,hogy sajnos az anyósommal élünk 13 éve. Amikor összeházasodtunk a párommal,nem soká meghalt az édesapja és nem akartuk egyedül hagyni a mamát.Szóval itt ragadtunk. Rengeteg dolog idegesít már,amit úgy gondolom,hogy egy mai normális ember sem tolerálna. Mivel vidéken élünk,sajnos anyós nem engedte eltűntetni a kinti wc féleséget,és oda jár folyamatosan. Már többször is mondtuk neki,hogy nyugottan használja a "mi" wcket,de nem. /Persze ha nem vagyunk itthon odajár/ A lényeg az,hogy szólt egy férfinak,hogy 'takarítsa' ki a wc-jét,magyarul lapátolja ki az ürüléket. Két udvarunk van,az elsőt hazsnáljuk a másodikban régen a tyúkok voltak.Nos a drága mami kitalálta,hogy ő oda hordatja az ürülékét.Először azt hittem rosszil hallok,férjem is kiakadt. Ő azt úgy gondolta,hogy majd az szépen felszívódik,eltűnik a földben. Nem elég,hogy undorító,de olyan büdös lesz az egész udvarunk,hogy nem lehet megmaradni. Mondtuk neki hamár ennyire azt akarja a kert végében lévő berekbe ásatunk egy jó mély gödröt és oda kell kivitetni,de 'ne szarjunk már oda ahol eszünk'.. Szépen felháborodott,mert,hogy ez az ő háza stbstb. Most kérdem én 35 éves fejjel,ilyen esetben mit lehet csinálni??? Lehet,hogy 50 éve az volt a módi,hogy oda ürítettek ahova csak kedvük szottyant,de én ezt nem akarom eltűrni. Az sem tetszett,hogy meglett hagyva az az ezer éves wc,de belementem.Attól,hogy az ő háza még ne tegye tönkre + a szomszédok is mit fognak szólni?! Szerintetek mi a teendő,mit tudok tenni???
Előr eis köszönöm!
Erre sajnos csak egyetlen értelmes válasz létezik, amit pedig úgysem fogtok meglépni ismét SAJNOS!!!!
ergo felesleges a kérdés...
KÜLÖN!!!KÜLÖN!!!KÜLÖN!!!
jobb távolról szeretni, mint közelről utálni. Generációs különbségek!!!!ennyi... mindig lesz valami, amiben nem fogtok egyet érteni, neki mivel idős ,. máshogy nőtt fel, igenis számít az a wc, és az udvar. Neked nem!Érthető mindkettő...kár ezeken gondolkodni, vitázni, soha nem adtok egymásnak igazat!!!
Távolról is lehet gondozni, rá nézni, felhívni stb...
KÜLÖÖÖN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nesze neked fertőzésveszély,majd frankón megszárad kb 2hónap múlva aztán hordhatja a szél a szárított sz@rt ezerfelé.
ez iszonyú veszélyes a gyerekekre mindenkire ilyet nem lehet csinálni még a macska is elkaparja a sz@rát!!!!
Már bocs,tudom hogy ez a mama hülyesége de riogasd az önkormányzattal meg hogy érdeklődtek a szomszédok te nem akarsz fizetni büntetést stb valami csak hat rá!!!
anyósnál is megvan a kinti vécé, ha sokat vannak kint, oda mennek, nem a házba kerti ruhában.
Nagyszüleimnél meg folyó víz sem volt...
De sosem kellett szart merni, arra ott a szippantós!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!