Mit tennétek ebben a helyzetben? Párkapcsolati probléma
a barátom kb.3 éve vált el a volt felesége és a két lánya külföldön élnek,akiket imád és tartja velük a kapcsolatot.
ez mind oké,elfogadom,sőt el is várom tőle,hogy gondoskodjon róluk,találkozzanak,hiszen így helyes.(a karácsonyt is velük töltötte,tavaly nyáron is voltak együtt nyaralni külföldön)
viszont az exe most a fejébe vette,hogy ki akar békülni a gyerekek kedvéért. a párom már nem szereti őt de mindent megtenne a gyerekekért,ugyanakkor velem is maradna,mert jól megvagyunk együtt,komoly a kapcsolatunk(másfél éves,nem volt eddig semmi probléma köztünk).
én nagyon szeretem őt,nem tudnám őt elengedni és ő sem akar szakítani velem.
ti mit tennétek?szakítanátok a gyerekekért vagy együtt maradnátok?
nagyon szeretem őt és én is úgy gondolom,a szüleimen is ezt tapasztaltam,hogy semmi értelme a gyerekek miatt együtt maradni egy menthetetlen kapcsolatban.
remélem minden helyrejön köztünk és együttmaradunk.
úgy érzem abszoltú nem fer,hogy egy nő a gyerekivel zsaroljon egy pasit.
minek vált el ha most mégis kell neki.
amúgy is azért volt a válásuk mert elhanyagolta a páromat.
Hümm... Én azt gondolom, hogy elég sok családnál fellép ez a helyzet. Én is jártam ebben a cipőben. Lényeg, hogy szétmentek, külön éltek már másfél éve...
Kezdte magát visszaédesgetni, csak az én párom ezt elmesélte nekem. Hát ennél idegesítőbb érzés nincs is.
Mivel a párom nyíltan és határozottan kijelentette, hogy NEM, SOHA, soha többet, megnyugodtam. És így is lett. Leszállt róla az ex.
Fontos az, hogy a barátod határozott legyen és mondja el, hogy mit szeretne. Ha nem akarja újra kezdeni, akkor azt jelentse ki konkrétan NEKED is. Ez a minimum.
Valószínűleg neki a legkellemetlenebb. Csak a gyerekek miatt szinte tuti, hogy nem fog összejönni újra volt párjával.
Végül, nekem ez az idézet sokat segített nekem, dióhéjban nekem is ennyi a véleményem erről az égészről:
Mert a gyerek a legnagyobb csoda, az élet egyetlen értelme, de ugyanakkor ne csaljuk magunkat, soha és semmiben, s ezért rögtön megmondom neked azt is, nem hiszek benne, hogy a gyerek megoldja két ember között azt, ami lappangó feszültség, elintézhetetlen bonyodalom. De erről kár beszélni. (Márai)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!