Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan aki rajtam kívül...

Van olyan aki rajtam kívül nem bírja megállni hogy ne nézegesse a volt párját a közösségi oldalakon?

Figyelt kérdés
2011. jún. 23. 18:24
 1/10 anonim ***** válasza:
én is nézegettem szakítás után és nagyon szar volt látni hogy az új barátnőjével való képei vannak fenn. de nem bírtam megállni így letöröltem magam. (akkor még fiatalabb voltam 19) majd idővel szerencsére vissza tudtam szorítani a vágyat hogy nézegessen őket. ma már senkit nem nézek, nem akarom esetleg felhúzni magam :)
2011. jún. 23. 18:28
 2/10 anonim ***** válasza:
igen de nem sok értelme van...nálam az válik be ha messziről kerülöm az oldalt csak miatta meg nem lépek be de ha rajtavagyok szinte mindig...
2011. jún. 23. 18:45
 3/10 anonim ***** válasza:
hidd el, ezzel én is igy vagyok, ha nem is az összes volt pasimat, de azokat, akikhez komolyabb érzelem fűtött mindig megnézem ilyen oldalakon. ez már csak igy megy nálunk nőknél :)
2011. jún. 23. 18:47
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Én! :) Bár én mindig röhögök rajta.

Tudni kell, hogy anno engem azzal a szöveggel dobott ki, hogy "Én tökéletes vagyok, te nem vagy az. Hello" Még utánam mondta, hogy lehetőleg ne hízzak el. Amióta kidobott gyakorlatilag csak negatív dolgok történtek vele: felvették az egyetemre, majd kirúgták, elfordultak tőle a barátai, szülei is ki akarják tenni, most lakatosként dolgozik, mert máshová nem tudták a szülei betenni. (Hiába álmodozott mindig menő sportkocsiról, fűtött garázsról, hatalmas nagy házról, messzebb van tőle, mint bármikor máskor.) Sajnálom is persze, de nagyrészt az ő hibája, hogy ide jutott. És mellesleg el is hízott. :)

2011. jún. 23. 19:00
 5/10 anonim ***** válasza:
Én is :) Van akit szánok, van akin nevetek, van akinek örülök, hogy boldog :) Ez a kapcsolat minőségétől is függ. Szerencsére egyik sem fáj, nagyon megszenvedem a szakítást, de egy előnye van, egy életre le tudom zárni minden keserűség nélkül :)
2011. jún. 23. 19:13
 6/10 anonim ***** válasza:
A szakítás után én is így voltam, de majd elmúlik! Különösen, ha majd te is összejössz valakivel, akkor már az új párodra való tekintettel sem nézed majd az exed oldalát. Addig meg nem bántasz vele senkit, max. a saját szívedet fájdítod!
2011. jún. 23. 20:01
 7/10 anonim ***** válasza:

Néhány hétig csináltam én is ezt.

Ma már arra se emlékszem, ki a fr*nc az [érted ;) ]

2011. jún. 23. 23:16
 8/10 anonim ***** válasza:
Ó én is nézegetem! És nagyon remélem,hogy ő is nézeget néha engem! Mindenesetre dögös, csinos képeket tettem fel magamról,hadd lássa kit veszitett azzal hogy elhagyott! Az új páromat is felraktam,hadd egye meg a fene...:P
2011. jún. 24. 12:05
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem volt közöttünk semmi komoly, de egy héten egyszer tuti megnézem. Most már inkább mosolygok rajta, hogy annyira meghízott hogy szinte gurul, mikor velem kapcsolatban (illetve úgy általánosságban a nőknél) annyira magasra tette a lécet, hogy csak szinte szupermodell alkatú lányokat tartott nőnek. Ehhez képest most ő is egy malacka lett + a jelenlegi barátnője is elég testes.
2011. júl. 24. 23:37
 10/10 anonim ***** válasza:

Kozottunk sem volt semmi komoly, de gyakran nezegetem sajnos.

Utolso: szivatott a kulsodert?

2011. júl. 25. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!