Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párotok tesz ki veletek...

A párotok tesz ki veletek képet a közösségi oldalakra?

Figyelt kérdés

Én mindig tettem képeket, neki is van kitéve, de csak egy kis százaléka a többi képnek és azt is csak azért, hogy ne sértsen meg. Az sincs kiírva, hogy kapcsolatban él, pedig 4 év áll mögöttünk. Amúgy harmonikus a kapcsolat a hús-vér életben, megcsalásról nincs szó, és nem bújja a közösségi oldalt, tehát azt az opciót ki lehet zárni, hogy csajozásra akarná használni.

Nálatok hogy van ez?

2011. júl. 11. 18:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk ki van írva, hogy nős, és a közös képeink alá, hogy Ő + én. 11 év után.
2011. júl. 11. 18:33
 2/12 anonim válasza:
87%
nem
2011. júl. 11. 18:34
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
közös kép nincs. :D De nálam be van jelölve, meg én vagyok a kapcsolatának megnevezve. :D Nem egy közösségi szájt mániás, regelni is csak a kedvemért regisztrált kb, kéthavonta talán be is lép valamiért. XD
2011. júl. 11. 18:40
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Van kint igen, meg az is, hogy kapcsolatban. De én nem értem a képeket, nekem nem is lenne fontos, mert nagyon nem szeretem ha fotóznak. De ő ennek ellenére is kiteszi, magától csinálja:) úgyhogy biztos nem érzi tehernek.

21/L

2011. júl. 11. 18:44
 5/12 anonim ***** válasza:
51%
Tett ki bár már nem vagyunk fent a veszekedések elkerülése végett. Ő sem ilyen nagyon mutogatós tipus, szóbahoztam neki utána tett ki, de szerencsére ilyennel már nem kell foglalkozni, mert már nem vagyunk fent egy ilyenen sem.
2011. júl. 11. 18:44
 6/12 anonim ***** válasza:
23%

Hát...én még nem hoztam neki szóba,de nincs neki kiírva hogy kapcsolatba lenne,2év után... :/

Igaz,nekem nincsen ilyen oldalam(konkrétan faceb.), de akkor is...ha neki van,akkor kiírhatná,nem?

Képeket rakott fel az utóbbi időben mondjuk, meg odaírta hogy Kedvesemmel.

Am elég sok időt tölt és aktívan az oldalon.Én pedig elég féltékeny típus vagyok...szal nem nézem ezt jó szemmel!-.-

2011. júl. 11. 18:46
 7/12 anonim ***** válasza:
Nekünk kint van, hogy kapcsolatban vagyunk 2008. decembere óta. Illetve van 2-3 közös képünk is, aminek címe ugyan nincs, de meg vagyunk rajta jelölve és egyértelmű, hogy egy párt alkotunk. :)
2011. júl. 11. 18:46
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
képet nem rakott ki, de másról sem az utóbbi időben, szóval nem arról van szó, h másokról pakol fel csak rólam nem akar. Nem is zavar engem, én azt se akartam kiírni h kapcsolatban mert kinek mi köze hozzá, de aztán ő kiírta és visszaigazoltam
2011. júl. 11. 19:12
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Van kint közös képünk nála is és nálam is, mivel az életünk főbb eseményein (bulik, szülinapok, nyaralás, stb) együtt vagyunk és egymás mellett ülünk így együtt szereplünk a képeken. Az is kinn van, hogy házasok vagyunk, de ő is és én is nagy számítógép/internet őrültek vagyunk :)
2011. júl. 11. 19:35
 10/12 napietus ***** válasza:

nálunk is van közös, nagyrészt esküvősök :D de nyaralós, meg ilyesmi is.

viszont az arányokat soha nem néztem patikamérlegen, ez egy butaság szerintem.

2011. júl. 11. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!