Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párotok tesz ki veletek...

A párotok tesz ki veletek képet a közösségi oldalakra?

Figyelt kérdés

Én mindig tettem képeket, neki is van kitéve, de csak egy kis százaléka a többi képnek és azt is csak azért, hogy ne sértsen meg. Az sincs kiírva, hogy kapcsolatban él, pedig 4 év áll mögöttünk. Amúgy harmonikus a kapcsolat a hús-vér életben, megcsalásról nincs szó, és nem bújja a közösségi oldalt, tehát azt az opciót ki lehet zárni, hogy csajozásra akarná használni.

Nálatok hogy van ez?

2011. júl. 11. 18:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nálunk is úgy van hogy pl facebookon magától se azt nem írta ki hogy kapcsolatban van velem, se képet nem rakott fel. De amikor én küldtem felkérést hogy akkor ő a párom, kapásból visszaigazolt, szóvá se tette, szóval azóta kint van neki hogy kapcsolatban vagyunk. Képeket még azóta se tett fel kettőnkről de ha én feltöltök és bejelölöm rajta, az nem zavarja. Tehát nem arról van szó hogy nem akar felvállalni, inkább csak lusta meg nem is érdekli a dolog :)
2011. júl. 11. 23:30
 12/12 anonim ***** válasza:
Az enyem fenn sincs semmilyen kozossegi oldalon, igy ertelemszeruen ki sincs irva, hogy kapcsolatban vagyunk. Nalam van fenn egy-ket kep, mert egy rendezvenyen egyutt voltunk, es lekaptak minket, de nincs alatta nevesitve, hogy o a parom, igen. Oszinten, szamit ez?
2011. júl. 12. 05:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!