Miért tesz fel rengeteg lány magáról erotikus képeket, különböző közösségi oldalakra?
Figyelt kérdés
Azután meg kikelnek magukból,
"hogy minden pasi csak AZT akarja"!!
2011. febr. 28. 17:10
1/16 anonim válasza:
ez jó kérdés :)) szerintem mert szeretik ha dícsérik őket, vagy egyáltalán ha írnak vmit a képek alá
2/16 anonim válasza:
Mert buták és könnyűvérűek. Meg is érdemlik az ilyenfajta lányok, hogy utána lenézzék őket, a többiről már nem is beszélek.
3/16 anonim válasza:
Menőzni, kitűnni.. Ez olyan mint amikor a fasziknak van egy jobb kocsijuk vagy motorjuk azt is felrakják.
4/16 A kérdező kommentje:
Ráadásul, egy csomó lánynak, ott van a kezében a saját fényképezőgépe, ahogyan éppen exponál a tükör előtt...
2011. febr. 28. 17:13
5/16 anonim válasza:
Mert nincs onbizalmuk és igy akarnak visszajelzéseket kapni hogy huuu,de szexi stb....
6/16 anonim válasza:
Mert ettől képzelik magukat trendinek, meg a csücsörítéstől..
7/16 anonim válasza:
Mert ilyen fertő világot élünk. azt nem értem, a szülők miért nem néznek utána a gyereküknek neten. ha az én lányom kirakna ilyen képeket, eltörném a derekát és zárdába menne.
22L
8/16 anonim válasza:
Az enyém meg egyből a villamosszékbe, ha lenne..
9/16 anonim válasza:
Mert azt hiszik ettől többek lesznek, meg,h így megmutatják milyen jók és a figyelem rájuk irányul.
Lásd mi történik most itt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!