Beleszólnál ebbe? Szerinted 'illendő' ilyen képeket feltenni egy közösségi oldalra?
Nemrég született meg az unokahúgom. Azt tudtam, hogy bátyámék eddig is gyártották róla a fényképeket, de nem hittem volna, hogy olyan képeket raknak fel, amilyeneket. Amin fürdetik a kislányt, és látszik a p.ncija, meg az első kép, amin sógornőm látható az üvöltő, magzatmázas gyerekkel, véresen...Miért kell felrakni ilyen képeket? Egyszerűen felháborít, nagyon nehéz visszafognom magam, hogy ne most azonnal mondjam meg nekik, hogy ez már azért túlzás. Mit tegyek?
17L
tényleg taszítóak az ilyen képek
más amikor családon belül mutogatják
engem sem érdekelne a főnököm köldökzsinóron fityegő porontya
és a közösségi oldal, az közösségi oldal...
vannak cégek, akik pl felvétel előtt szétnéznek a pályázóról itt-ott
Úristen basszus, a válaszolók tömkelege hülye, már nem azért! Ki lát szexualitást egy gyerekben? AZOKAT A KÉPEKET FELTENNI HÜLYESÉG, MERT MAGÁNÜGY A GYEREK SZÜLETÉSE, ÉS HOZZÁTENNÉM, HOGY MIVEL MAGÁNÜGY, AZ OLYAN MINT A SZEXUÁLIS ÉLETÜKET TEREGETNÉK KI, AMI SZINTÉN MAGÁNÜGY! Szövegértelmezés fail.
Az egyik válaszoló írta, hogy 'műanyaglányok'. Nos, én nem vagyok az, mélységesen megvetem azokat a lányokat, köpök rájuk. Engem 12 éves koromban fényes nappal egy forgalmas utca közepén elkezdett fogdosni 1 középkorú férfi. Soha életemben nem öltözködtem kihívóan, nem is fogok, mégis megesett. Na most ha egy gyerekbe belenevelődik, hogy pucérkodni király, akkor mi lesz vele?
Kedves 00.35-ös válaszoló!
Tudtommal az irigység egy 'testvér' iránt csak azoknál a gyerekeknél fordul elő, akik még nem pubertálnak, esetleg tényleg több figyelmet kap a kisebb tesó. Nos, nekem meghalt apám jó régen, anyám szarik a fejemre, én is az övére, akkor? Legalább hadd legyen már véleményem, az, hogy 17 éves vagyok, nem azt jelenti, hogy segghülye vagyok a világhoz, már ne is haragudj. Szeretem az unokahúgomat, engem nem érdekel, hogyha több figyelem van ráfordítva, mert Ő engem is jobban érdekel, mint az, hogy anyám most éppen jól érzi-e magát, vagy nem. Nem kellene skatulyázgatni.
Ne haragudj, de te idegbeteg vagy. Szakadj mar le ezekrol az emberekrol legyszi. Foglalkozz a sajat dolgoddal. Rolam is keszitettek gyerekkoromban meztelen kepeket, es anno a szuleim buszken mutogattak a csaladi baratoknak. Kepzeld, nem erdekel. Tinedzser koromban mindezek ellenere megse tettem fel pucer kepeket magamrol. Bocsi, de te nagyon unatkozol, vagy nagyon primitiv vagy.
Nekem is vannak fenn kepek a gyerekemrol, es kepzeld, le lehet titkositani oket, es csak ismerosoknek engedelyezni. Nekem is igy vannak fenn a kepek. Ismeretlen nem lathatja oket.
A fejvadász cégeket, valószínűleg nem az zavarja igazán, ha a kiszemeltjüknek újszülött gyereke van, aki magzatmázasan született, és pucéron fürdetik a szülei.:-)))
Az már inkább, ha az illetőnek szinte csak olyan képei vannak, saját magáról, ahol tokától bokáig tetoválva, láda sörök mellett, bambul beb@szva. A kommentjei pedig arról szólnak, hogy másnapos, részeg, vagy még másnapos, de mindjárt újra részeg lesz.:-DDD
Én sem raknék ki meztelen képeket a majdani gyerekemről. Természetes, oké, meg örülnek a babának, csináljanak képeket, de nem értem, minek rakják fel ezeket egy közösségi oldalra.. A sima képeket nyugodtan, de a szülésről meg mezteleneket én biztos nem raknék.
Kedves kérdező, viszont szerintem ne szólj nekik. Majd csak leszedik egyszer.
Amúgy nem értem, miért bélyegeznek egyesek "műanyaglánynak" emiatt. Minden ember más, természetes, hogy másképp vélekedünk mindenről, de ezért nem kéne rögtön lehurrogni a másikat.
Én egyetértek a kérdezővel. CSak azt nem tudom felfogni, hogy a többi válaszadó miért nem képes megérteni, hogy a kérdező nem a szülést tartja gusztustalannak, hanem olyan intim képeket megosztani másokkal, amik csak a család egy bizonyos részére tartoznak.
Én tuti nem tennék fel a gyerekemről ilyen képet és annak sem örültem volna, ha anno ilyen közzé lett volna téve (persze otthon a sufniban van, de azt csak az látja, akinek megengedjük...)
Oké, akkor a komment első felét tekintsd töröltnek, bár a testvérféltékenység nem csak a pubertás kor előtt létező jelenség. Sőt!
A komment második felét fenntartom; beteg dolog ilyen dühödt kirohanást rendezni néhány babakép miatt. Az újszülött képet láttam én is napiszaron, elég bunkó volt aki feltöltötte oda.
Szerintem ennyi energia ráfordítással, már megkérhetted volna a testvéredet, hogy vegye le iwiwről azt a képet. Láttad, és mások is mondták, hogy feltették egy ilyen szenny oldalra, és ezt nem érdemlik meg sem ők, sem a kislányuk. Nem kell pedofilokkal, meg szexuális eltévelyedéssel jönni. Elég lett volna megmondani nekik, hogy neked helyettük is kínos, ilyen oldalon látni a képüket, okosabb lenne törölni az adatlapjukról. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!