Beleszólnál ebbe? Szerinted 'illendő' ilyen képeket feltenni egy közösségi oldalra?
Nemrég született meg az unokahúgom. Azt tudtam, hogy bátyámék eddig is gyártották róla a fényképeket, de nem hittem volna, hogy olyan képeket raknak fel, amilyeneket. Amin fürdetik a kislányt, és látszik a p.ncija, meg az első kép, amin sógornőm látható az üvöltő, magzatmázas gyerekkel, véresen...Miért kell felrakni ilyen képeket? Egyszerűen felháborít, nagyon nehéz visszafognom magam, hogy ne most azonnal mondjam meg nekik, hogy ez már azért túlzás. Mit tegyek?
17L
ezt még a felnőtt emberek is tudják, hogy illetlenség, a munkahelyeken sem ilyen képeket szórnak szét a szülni ment kollegák
a bátyádékból hiányzik az intelligencia, benned meg van, de tőled nem fogják elfogadni, ne szólj nekik
vagy ha szólsz találj ki vkit, hogy mondta, ne a saját nevedben tedd, mert a korod miatt nem fogják elfogadni tőled
Azért egy csecsemő még szerintem a pedofiloknak is "túl fiatal". Egyszer hallgattam egy előadást a pedofíliáról, ott mondták, hogy 95%-uk célpontja a 7-13 éves korcsoport.
Rólam anyámék mutogattak olyan babakori képeket az aktuális barátaimnak, amin tök pucéran, hanyatt fekve rágom a lábujjamat. A férjem is elég korán megkapta ezeket, annyit fűzött hozzá, hogy kár, hogy nem vagyok már ennyire hajlékony :)
'Semmi gond nincsen ezzel'
'Teljesen elfogadható'
És az emberek csodálkoznak, hogy a mostani 10-15 éves kiscsajok félmeztelen/meztelen képeket raknak fel magukról minden hová? Azért, mert a szüleiknek anno azt mondta pár ökör, hogy jajj, nyugodtan mutogasd a 3hetes kisfiad/kislányod nemiszervét, nem baj aaaz! Aztán ez beléjük rögzül, belenevelik a gyerekbe, hogy a meztelenség TERMÉSZETES, és akkor jön a sok félmeztelen kép a kiscsajokról...Szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!