Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Beleszólnál ebbe? Szerinted...

Beleszólnál ebbe? Szerinted 'illendő' ilyen képeket feltenni egy közösségi oldalra?

Figyelt kérdés

Nemrég született meg az unokahúgom. Azt tudtam, hogy bátyámék eddig is gyártották róla a fényképeket, de nem hittem volna, hogy olyan képeket raknak fel, amilyeneket. Amin fürdetik a kislányt, és látszik a p.ncija, meg az első kép, amin sógornőm látható az üvöltő, magzatmázas gyerekkel, véresen...Miért kell felrakni ilyen képeket? Egyszerűen felháborít, nagyon nehéz visszafognom magam, hogy ne most azonnal mondjam meg nekik, hogy ez már azért túlzás. Mit tegyek?

17L

2011. máj. 26. 23:33
 21/93 A kérdező kommentje:
Ez mind nagyon szép és jó, de azért a magánéletüket nem kellene kiteregetniük mindenki előtt, pláne, hogy az albumot nem csak az ismerőseik láthatják. (onnan tudom, hogy van 1 régi facebookom, amit nem használok, és ismerősök sincsenek abban a fiókban) Egyszerűen..nem bírom..elhinni. Ez felelőtlenség, mi van, ha ezek után levadássza őket valami pedofil elmebeteg, és tönkrevágja kb. 20 ember életét azzal, hogy tönkrevág egy gyereket? Ennyire nem lehetnek hülyék. Nekem sehol, egyetlen oldalon sincs fent képem, vagy ha van, csak az ismerőseim láthatják. A Facebookos bejegyzéseimet is szintén csak ismerősök, és mégis mindennap attól félek, hogy valami szennyoldalra raknak fel. Kedves dolog megörökíteni a babát, amikor megszületik, vagy amikor először fürdetik, DE NEM KÉNE KITENNI AZ INTERNET VESZÉLYEINEK.
2011. máj. 26. 23:58
 22/93 anonim ***** válasza:
48%

ezt még a felnőtt emberek is tudják, hogy illetlenség, a munkahelyeken sem ilyen képeket szórnak szét a szülni ment kollegák

a bátyádékból hiányzik az intelligencia, benned meg van, de tőled nem fogják elfogadni, ne szólj nekik

vagy ha szólsz találj ki vkit, hogy mondta, ne a saját nevedben tedd, mert a korod miatt nem fogják elfogadni tőled

2011. máj. 26. 23:59
 23/93 anonim ***** válasza:
82%

Azért egy csecsemő még szerintem a pedofiloknak is "túl fiatal". Egyszer hallgattam egy előadást a pedofíliáról, ott mondták, hogy 95%-uk célpontja a 7-13 éves korcsoport.

Rólam anyámék mutogattak olyan babakori képeket az aktuális barátaimnak, amin tök pucéran, hanyatt fekve rágom a lábujjamat. A férjem is elég korán megkapta ezeket, annyit fűzött hozzá, hogy kár, hogy nem vagyok már ennyire hajlékony :)

2011. máj. 27. 00:00
 24/93 anonim ***** válasza:
69%
Azért ne haragudj, de szerintem túlparázod a dolgot. Nem tagadom, hogy a neten vannak veszélyes dolgok is, de nem fognak egy gyereket csak úgy "levadászni". Főleg nem egy csecsemőt, aki éjjel nappal valakinek a felügyelete alatt áll.
2011. máj. 27. 00:00
 25/93 anonim ***** válasza:
92%
Mert a strandon félmeztelenül fürdő gyerekek annyira biztonságban vannak...
2011. máj. 27. 00:03
 26/93 anonim válasza:
79%
PROBLEM? :D
2011. máj. 27. 00:03
 27/93 anonim ***** válasza:
68%
Kérdező, te paranoiás vagy...és nem a tesódék a buták
2011. máj. 27. 00:06
 28/93 A kérdező kommentje:

'Semmi gond nincsen ezzel'

'Teljesen elfogadható'

És az emberek csodálkoznak, hogy a mostani 10-15 éves kiscsajok félmeztelen/meztelen képeket raknak fel magukról minden hová? Azért, mert a szüleiknek anno azt mondta pár ökör, hogy jajj, nyugodtan mutogasd a 3hetes kisfiad/kislányod nemiszervét, nem baj aaaz! Aztán ez beléjük rögzül, belenevelik a gyerekbe, hogy a meztelenség TERMÉSZETES, és akkor jön a sok félmeztelen kép a kiscsajokról...Szép.

2011. máj. 27. 00:13
 29/93 anonim ***** válasza:
63%

Egy kicsit túlparázod!!!

Az ő gyerekük!!!

Ehhez mit szólsz:

[link]

2011. máj. 27. 00:13
 30/93 anonim válasza:
56%
LOOOOL!!!!
2011. máj. 27. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!