Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem azt akarja hogy én...

A férjem azt akarja hogy én osszam be a havi 100at kettönkre. Eddig 55+60at kaptam töle saját magamra. Szerintetek hogy mondjam neki hogy nem tudom nem akarom beosztani?

Figyelt kérdés
2011. febr. 21. 20:59
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/157 anonim ***** válasza:
100%

Jól van, nem röhögök, na... legalábbis megpróbálok. Igaz, van, amin kínomban röhögök.

Annyira kíváncsi lennék, hogy mi lenne vele a való életben...

De ő az a fajta, aki egyik szerencse-indáról a másikra tud ugrani.

Elkényeztették, és mikor az életbe került volna 18 évesen, gyorsan férjhez ment.

Aztán majd mindig akad egy barom, aki el fogja tartani.

Vannak ilyenek...

Pedig kíváncsi lennék, komolyan, mi lenne vele :D

Ja, a kommunikáció pedig egyes sulikban a büfészak...(nem mindenhol) úgy látszik, az övé pont egy ilyen laza, cicanevelde.

2011. febr. 21. 22:13
 92/157 anonim ***** válasza:
100%

Na hallod?

Fiatal gyerek még, önálló életre alkalmatlan

kommunikáció szakos (amiről szerintem gőze sincs ha ilyen kérdést ír ki)

plázacica

szexmegvonás a pénzmegvonás miatt

Naná, hogy a pénze kellett. Még hogy szerelem...bah az ilyen azt sem tudja mi az.

2011. febr. 21. 22:14
 93/157 anonim ***** válasza:
92%

"nem is merek szülni épp ez miatt amit írt az egyik kedves válaszoló. "

havi 115-ből ha csak 50-60-at félretettél volna havonta,az 2 év alatt kb másfél millió forint,annyi meg simán beosztható ha egyedül maradsz egy babával...

dehát olyan jó a westendben csokizni meg újrucitvenni meg stb stb stb...

2011. febr. 21. 22:14
 94/157 anonim ***** válasza:
80%
Milyen színű a hajad?
2011. febr. 21. 22:15
 95/157 anonim ***** válasza:
54%
Ne haragudjatok, hogy ezt mondom, nem sértésnek szánom, de azért belőletek is beszél egy hatalmas adag irigység.
 96/157 A kérdező kommentje:
bevallanám őszintén, de tényleg halálos szerelemből mentem hozzá. ettől függetlenül kell a pénz, olyan rossz hogy ezt sokan összemossák.
 97/157 anonim ***** válasza:
93%

irigység? hát nem tudom hogy a semmiből álló napjaira vagy a férjére vagyok jobban irigy,aki hagyja magát kihasználni:D

párom rám is rámszólt,csituljak,de olvastam neki egy csöppet,azóta ő is itt vigyorog,hogy vannak még ilyenek...de zsák a foltját...

2011. febr. 21. 22:18
 98/157 kíváncsicska ***** válasza:
88%
Csodálkozol?Megvonja a pénzt te meg a szexet vonnád meg?Panaszkodsz, elvárod hogy sajnáljanak ahelyett hogy örülnél hogy jobb életed van mint az átlagnak.Azt a havi 100at kettőtökre költheted.A lakás,számlák nem tartoznak bele.Ne sírj ez miatt.
2011. febr. 21. 22:19
 99/157 anonim ***** válasza:
82%

Nekem pénzes pasi elvből nem kellett, pedig én is kapós voltam 18-20 sőt 28 évesen is.

Az már más tészta, hogy tök véletlenül kiderült, hogy a szerény jóképű fiú akibe belezúgtam gazdag. No meg azért a saját jól fizető ÁLLÁSOMMAL nekem is van mit a tejbe aprítanom.

De ennyit én sem költök magamra könyörgöm.

Csitri, hiszen anyuék öléből a lába szétrakásával a férje ölébe került. Ha majd egyedül képes megélni akkor dumáljon. Na ennyit az irigységről :)

100/157 anonim ***** válasza:
67%

Nem irigység? "Rucikák, csokikák"

Sorban leírta itt mindenki az ő fizetését, holott a fene nem kérdezte, hogy éreztesse neki milyen rossz.

Nekem sem rózsás a véleményem a kérdező hozzáállásáról,na de aki ide felsorolja ő milyen és csak azt tekinti valóságnak, az nem irigy? Mert szerintem de.

❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!