A férjem azt akarja hogy én osszam be a havi 100at kettönkre. Eddig 55+60at kaptam töle saját magamra. Szerintetek hogy mondjam neki hogy nem tudom nem akarom beosztani?
Kedves utolsó neked pedig értelmezési és szövegolvasási gondjaid vannak :)
Kérdésben a válasz
"Szerintetek hogy mondjam neki hogy nem tudom nem akarom beosztani?"
Ergo nem mondta nem beszélte meg a férjjel
Nemazért de ha ez nem kamu akkor megeszem a kalapom.
Igaz majd ha egyszer koppansz akkor majd rájössz mennyire jó lett volna annó spórolni!Az a baj,hogy nem tudod értékelni az életet.És ne essen le a gyémántgyűrű az ujjacskádról ha főzni kell.
De értem Én ám miért kell új ruci!?.
Gondolom ahogy semmit se csinálsz így cink annyit megtenni,hogy bedobd a gépbe inkább jó az új!Mit tennél ha Hajdu keverőtárcsás lenne meg jó kis külön centri?
Meghalnál.
Amúgy őszintén hogy foghattál ki egy ilyen 90/60/90 -est?
Esküszöm ha valaki ilyen p*icsának bedől...háttt...
20/N
Nem, ez simán jelentheti azt, hogy túl van pár sikertelen kísérleten.
Nem hinném,hogy még csak szót sem emelt miatta..
Ha pedig még egy szót sem emelt akkor mi van? Te még sosem tettél föl ide úgy egy kérdést, hogy előtte otthon, vagy máshol, még nem szóltál róla? Én már rengeteget, és mégsem tartom magamat ostobának. Naponta száz meg száz kérdés érkezik, és nem hiszem, hogy akik fölteszik Őket, előtte mind már beszéltek volna róla. Ez az oldal a kérdések helye.
AMIT MÁSHOL NEM MERTÉL, ITT MEGKÉRDEZHETED.
No látom mindenki kidöglött :)
Megyek elköltök egy rakat pénzt a next oldalon a csajomra :)mert megtehetem, nesze neked irigység
Jó éjt!
Szia kedves kérdező!
Ajánlom figyelemedbe a NEO FM-et. Ott rengeteg ember kéri mások segítségét!
A múlt héten hallottam, hogy egy anya 2 fiú gyermekét neveli HAVI 29.000 Ft-ból úgy, hogy mellette ott a 18.000 Ft-os hitele. A munkanélküli férje ott hagyta egy másik nőért és nem tud GYT fizetni... És tudod mit kért???
Tűzifát, mert annyira szegények, hogy már a kerítést is betűzelték... Tudod te milyen ilyen szegénynek lenni? Majd elsírtam magam mikor hallottam és elkezdtem itthon nézelődni hogyan segíthetnék
PEDIG: Én október óta munkanélküli vagyok... Havi 19.000 Ft a segélyem. A párom heti 60 órát dolgozik 6 napo kersztül azért, hogy ne éljünk csórón.. Alig látom. Eszembe sem jutna követelőzni. Én azt a 19.000 Ft-ot osztom be kajára, ő pedig a reszinket fizeti. Még sem a legszegényebbek közé tartozunk. ÉS ÉN ENNEK ELLENÉRE PRÓBÁLOK/PRÓBÁLNÉK SEGÍTENI!
Nagy szó h a pasid ennyit ad neked!
Inkábba heti 4000 Ft-os forró csokid árát ajánld fel nekik és ne azon síránkozz h ez nincs...
Az utolsó olyannak, aki beírta, hogy próbálna segíteni. Ha elolvastad az eddigi hozzászólásokat, láthatod, hogy a Kérdező nem akar segíteni, Ő így él, és így is akar élni, mint már mondtam, mások vagyunk, több mint száz kommentben próbálták megváltoztatni a Kérdező életszemléletét, nem sikerült, hagyjuk abba a próbálkozást.
Kérdező. Akkor kérdezd meg a férjedtől, hogy eddig miért kaphattál ennyi pénzt, ha most hirtelen, már nem, mi van ennek a hátterében, valamit biztosan elrontottál, vagy elrontottatok. Ha pedig hajthatatlan, akkor fogadd el ezt, és bizonyítsd be, hogy képes vagy beosztani az ennyivel kevesebb pénzt is, hogy büszke lehessen Rád, és akkor talán Ő is enged majd. Mindenhez sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!