Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem azt akarja hogy én...

A férjem azt akarja hogy én osszam be a havi 100at kettönkre. Eddig 55+60at kaptam töle saját magamra. Szerintetek hogy mondjam neki hogy nem tudom nem akarom beosztani?

Figyelt kérdés
2011. febr. 21. 20:59
 141/157 anonim ***** válasza:
100%
provokacio
2011. febr. 22. 00:51
 142/157 anonim ***** válasza:
100%
Idióta
2011. febr. 22. 00:55
 143/157 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nyugodtan bevállalhatsz még heti 1-2 kuncsaftot, nem csak a férjed. Legalább bejön a bevétel kiesés.
2011. febr. 22. 07:03
 144/157 anonim ***** válasza:
81%

Nah kigondoltam az éjjel. Itt papolunk tizenakárhány oldalon keresztül, pedig pofon egyszerű a dolog.

Kommunikáció szakos vagy, tehát nem jelenthet gondot.

Kicsinosítod magad, kirakod a ciciket jó nagy dekoltázsba, előveszed a legszebb mosolyod. Eléállsz és elmondod milyen halálosan szerelmes vagy belé bla bla bla.

Utána szépen megmondod neki, hogy te bizony megszoktál egy életszínvonalat amiről nem kívánsz lemondani és amit mellesleg ő biztosított számodra.

Következőleg megint bizonygatod, hogy azért van szükséged a pénzre, hogy csinos és szép legyél hogy örüljön neked, mert bizony te őt szereted nem a pénzét.

Nah ha itt tartasz akkor még jobban mutatod a bögyeidet (ha vannak) és finoman de határozottan közlöd vele, hogy amennyiben ezt a havi apanázst megvonja, úgy bizony bármennyire is fáj neked, hiszen szereted, de megvonod tőle a szexet.

Nomármost ha ezzel végeztél, akkor még bájosan pillogva mosolyogsz egy sort.

Ha ezek után sem vág ki mint macskát sz@rni akkor gratulálok, mert kifogtad az ország egyik díjnyertes aranykoszorús marháját!

Sok sikert

2011. febr. 22. 08:22
 145/157 anonim ***** válasza:
100%

Vicces ezt a kérdést olvasni, mert félig-meddig a kérdező helyzetében vagyok, csak más a felállás. Pár hónapja megszűnt a munkahelyem, főiskolán meg a legnehezebb (amikhez a "leghülyébb" vagyok) vizsgák maradtak hátra a diplomáig.

A férjem mondta, hogy ne keressek most főállást, mert a diplomám fontosabb, inkább tanuljak, a különtanárt megoldjuk (számvitel nem megy a fejembe segítség nélkül).

Viszont nekem már így is kellemetlen, hogy az ő pénzéből élek én is. A korábban félretett valutát - változó, hogy forintban vagy EUR/USD-ben kaptam jutalékot - odaadtam neki, hogy azt a kb. fél misit tegye el, ha már nem tudok teljes értékű keresetet felmutatni.

Hozzáteszem, hogy nem keres rosszul a férjem, így nem arról van szó, hogy ketten éhezünk egy fizetésen.

Magán nyelvórákat tartok, ebből visszajön a saját magántanárom díja és marad is. Illetve a férjemet is tanítom - plusz előre tanulom azt a nyelvet (ezt bartellban megoldottam egy anyanyelvűvel, cserébe magyarul tanítom), ami a későbbre tervezett külföldre költözésünkhöz kell.

Illetve a férjemtől átvettem sok adminisztratív feladatot, gyakorlatilag alá dolgozom.

Körmösre én is költök - szeretem, ragaszkodom a karmaimhoz. Kozmetikust elég olcsón meg lehet úszni, nekem egyedül a szemöldökszedés miatt van rá szükségem, mert a saját kézügyességemre nem merem bízni. De ez kb havi egy rugó.

Hajat festeni tudok itthon, a fodrászt (vágás) meg megoldom negyedévente a régi, vidéki (olcsóbb és gyerekkorom óta vág) fodrászomnál, egybekötve a szülőlátogatással.

Ruházkodást meg kínairól is meg lehet oldani. Főleg, miután egyszer, évekkel ezelőtt beleszerettem egy pólóba a Westendben, megvettem 4000-ért. Két hét múlva a kínain láttam teljesen ugyanazt, anyag, gyártó, forgalmazó stimmelt (ergo ők is ott szerzik be az árut) 800-ért. Nekem a póló kell, nem a plázabeli üzlet üzemeltetési költségébe szeretnék beszállni.

Ezek ellenére is kellemetlen számomra hogy a férjem tart el. Abban reménykedek, hogy ez fordítva is lehet majd külföldön, mert a nyelvtudás és a végzettségem miatt piacképesebb leszek ott.

2011. febr. 22. 08:46
 146/157 anonim ***** válasza:
89%
Végigolvastam az eddigi válaszokat és ezek után úgy érzem, boldog vagyok a saját anyagi lehetőségeim keretein belül. Az biztos, hogy ha ilyen pénzéhes, plázacica lennék, az eddigi férfiak, akikkel találkoztam, szóba sem álltak volna velem. Természetesen minden nő szeret szép lenni, ezért havonta egy fodrászat és egy kozmetika talán beleférhet, de az a mértéktelenség, amit a kérdező tanúsít, már bőven sok. Aki ennyit foglalkozik a külsejével, annak a párjában sem a belső értékek fontosak. A szépség múlandó. Az emberi értékek, a megbecsülés, a tisztelet, a szeretet, a gondoskodás, az elfogadás, a kompromisszumok alapjai egy kapcsolatnak, melyektől a kérdező igen távol áll. Lehet, hogy megtehetném, hogy többet költsek magamra, de engem ezek nem tesznek boldoggá. Kedves kérdező, lehet, hogy valami igen fontos dolog hiányzik az életedből, és az nem a kieső százezer forint. Gondolkodj, így akarod-e élni az életedet, sajnállak, mert nagyon üres lehet.
2011. febr. 22. 11:27
 147/157 anonim ***** válasza:
80%

*bkv bérlet 10

Itt bukott le a kérdező, kamu az egész. Ha tanulna, diákbérletet venne 4000-ért.

2011. febr. 22. 14:02
 148/157 anonim ***** válasza:
91%
Mi 120 ezerből élünk négyen. Egy szülő, és három tanuló gyerek. Mi sem éhezünk, és nem járunk rongyosan sem, biztos te is megtudod oldani.
2011. febr. 22. 14:45
 149/157 anonim ***** válasza:
90%
Válj el:D
2011. febr. 22. 17:20
 150/157 anonim ***** válasza:
100%

Azért a férjedet is meglehet érteni. Szeretne félretenni a saját keresetéből, amit CSAK ő keres, és nem csak rád, meg a számlákra. Merem gondolni, hogy nem egyedül akar arra a nyaralásra menni, amire gyűjt, hanem a feleségével.

Ne hisztizz, örülj inkább, hogy eddig megkaptál mindent, most ilyen idők jönnek, majd megint lesz jobb.

Én 22 éves vagyok, de lesülne a bőr a pofámról, ha ilyenekért nyivákolnék. Örülnék én, ha ketten keresnék 200.000-t összesen. Mégsem nyavalygok, megoldunk mindent, megvesszük ami kell, és kész. Nehogy már a csokizásról kell lemondani ezért, nem kell havonta fodrászhoz, meg kozmetikushoz járni, és új ruhákat venni. 2-3 hónapig hordhatod még a ruháidat, gondolom nem 1-2 darab van...

2011. febr. 22. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!