A férjem azt akarja hogy én osszam be a havi 100at kettönkre. Eddig 55+60at kaptam töle saját magamra. Szerintetek hogy mondjam neki hogy nem tudom nem akarom beosztani?
Nah kigondoltam az éjjel. Itt papolunk tizenakárhány oldalon keresztül, pedig pofon egyszerű a dolog.
Kommunikáció szakos vagy, tehát nem jelenthet gondot.
Kicsinosítod magad, kirakod a ciciket jó nagy dekoltázsba, előveszed a legszebb mosolyod. Eléállsz és elmondod milyen halálosan szerelmes vagy belé bla bla bla.
Utána szépen megmondod neki, hogy te bizony megszoktál egy életszínvonalat amiről nem kívánsz lemondani és amit mellesleg ő biztosított számodra.
Következőleg megint bizonygatod, hogy azért van szükséged a pénzre, hogy csinos és szép legyél hogy örüljön neked, mert bizony te őt szereted nem a pénzét.
Nah ha itt tartasz akkor még jobban mutatod a bögyeidet (ha vannak) és finoman de határozottan közlöd vele, hogy amennyiben ezt a havi apanázst megvonja, úgy bizony bármennyire is fáj neked, hiszen szereted, de megvonod tőle a szexet.
Nomármost ha ezzel végeztél, akkor még bájosan pillogva mosolyogsz egy sort.
Ha ezek után sem vág ki mint macskát sz@rni akkor gratulálok, mert kifogtad az ország egyik díjnyertes aranykoszorús marháját!
Sok sikert
Vicces ezt a kérdést olvasni, mert félig-meddig a kérdező helyzetében vagyok, csak más a felállás. Pár hónapja megszűnt a munkahelyem, főiskolán meg a legnehezebb (amikhez a "leghülyébb" vagyok) vizsgák maradtak hátra a diplomáig.
A férjem mondta, hogy ne keressek most főállást, mert a diplomám fontosabb, inkább tanuljak, a különtanárt megoldjuk (számvitel nem megy a fejembe segítség nélkül).
Viszont nekem már így is kellemetlen, hogy az ő pénzéből élek én is. A korábban félretett valutát - változó, hogy forintban vagy EUR/USD-ben kaptam jutalékot - odaadtam neki, hogy azt a kb. fél misit tegye el, ha már nem tudok teljes értékű keresetet felmutatni.
Hozzáteszem, hogy nem keres rosszul a férjem, így nem arról van szó, hogy ketten éhezünk egy fizetésen.
Magán nyelvórákat tartok, ebből visszajön a saját magántanárom díja és marad is. Illetve a férjemet is tanítom - plusz előre tanulom azt a nyelvet (ezt bartellban megoldottam egy anyanyelvűvel, cserébe magyarul tanítom), ami a későbbre tervezett külföldre költözésünkhöz kell.
Illetve a férjemtől átvettem sok adminisztratív feladatot, gyakorlatilag alá dolgozom.
Körmösre én is költök - szeretem, ragaszkodom a karmaimhoz. Kozmetikust elég olcsón meg lehet úszni, nekem egyedül a szemöldökszedés miatt van rá szükségem, mert a saját kézügyességemre nem merem bízni. De ez kb havi egy rugó.
Hajat festeni tudok itthon, a fodrászt (vágás) meg megoldom negyedévente a régi, vidéki (olcsóbb és gyerekkorom óta vág) fodrászomnál, egybekötve a szülőlátogatással.
Ruházkodást meg kínairól is meg lehet oldani. Főleg, miután egyszer, évekkel ezelőtt beleszerettem egy pólóba a Westendben, megvettem 4000-ért. Két hét múlva a kínain láttam teljesen ugyanazt, anyag, gyártó, forgalmazó stimmelt (ergo ők is ott szerzik be az árut) 800-ért. Nekem a póló kell, nem a plázabeli üzlet üzemeltetési költségébe szeretnék beszállni.
Ezek ellenére is kellemetlen számomra hogy a férjem tart el. Abban reménykedek, hogy ez fordítva is lehet majd külföldön, mert a nyelvtudás és a végzettségem miatt piacképesebb leszek ott.
*bkv bérlet 10
Itt bukott le a kérdező, kamu az egész. Ha tanulna, diákbérletet venne 4000-ért.
Azért a férjedet is meglehet érteni. Szeretne félretenni a saját keresetéből, amit CSAK ő keres, és nem csak rád, meg a számlákra. Merem gondolni, hogy nem egyedül akar arra a nyaralásra menni, amire gyűjt, hanem a feleségével.
Ne hisztizz, örülj inkább, hogy eddig megkaptál mindent, most ilyen idők jönnek, majd megint lesz jobb.
Én 22 éves vagyok, de lesülne a bőr a pofámról, ha ilyenekért nyivákolnék. Örülnék én, ha ketten keresnék 200.000-t összesen. Mégsem nyavalygok, megoldunk mindent, megvesszük ami kell, és kész. Nehogy már a csokizásról kell lemondani ezért, nem kell havonta fodrászhoz, meg kozmetikushoz járni, és új ruhákat venni. 2-3 hónapig hordhatod még a ruháidat, gondolom nem 1-2 darab van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!