A férjem azt akarja hogy én osszam be a havi 100at kettönkre. Eddig 55+60at kaptam töle saját magamra. Szerintetek hogy mondjam neki hogy nem tudom nem akarom beosztani?
a férjem elszámolja a bérletet ezért veszem a normált. kifizeti a cége.ö meg kocsival jár.
nem is merek szülni épp ez miatt amit írt az egyik kedves válaszoló.
sajnos pénz nélkül semmit nem lehet csinálni.
Elképzelem a cicababát, ahogy a szöszi vasalt hajával és műkörmeivel nyomogatja a betűket a billentyűzetet, felindulva, hogy márpedig neki van igaza, és mi vagyunk a h--k...
és máris röhögök, bocsi XD
Még csak most? Én már a második oldal óta hangosan vinnyogok és reménykedem a lányom nem ébred meg rá a másik szobában.
Az uram meg a jégkorongot nézi, és rám szólt, hogy halkabban viduljak mert nem hallja a tévét :D
Hát mindenesetre ez a hónap poénja...eddig nem igazán mertem elhinni, hogy ennyire buta össze vissza egyik szavával a másikat ütő, átfogó képet képtelen alkotó nőszemély létezik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!