Hogyan kell a penzt okosan beosztani? Hogy sose legyek penzszukeben. Praktikus tanacsokat kerek szepen.
Elosztod a fizetésed nettó összegét az aktuáli hónap napjainak számával és az eredménynek megfelelően csak annyit költesz naponta. Hipp-hopp, minden napra lesz pénzed!
Háp!
Úgy, hogy nem eszel, nem iszol, nem öltözöl, bölcsen elfogadod, hogy nálunk minden közmű jóval drágább, mint a jobban kereső lakosságú nyugatabbi EU államokban, nincs autód, nem veszel márkás cuccokat, nem élvezed az életet.
Bocs, nem akartam blőd lenni, de sokszor témázunk ilyesmin mi is.
Én tényleg úgy csináltam, mint az első, csak gyakorlatban.
a fizetésemet felváltottam rengeteg 1-2000ftosra és 500asra.
Aztán betettem minden napra egy borítékba a napi pénzt és minden reggel csak azt a borítékot vettem ki. Mivel gyakorlatias voltam láttam mennyi pénzt költöttem és mennyi maradt. gy másnapra már több pénzem maradt és ha volt egy nagyobb kiadásom, akkor azt megvehettem. ( a háztartásba)
A válasz megírásának időpontja: ma 17:56
Pont ilyen otleteket vartam, koszonom szepen, ez eleg jonak hangzik. Az a baj, hogy soxor bankkartyaval fizetek, es szerintem errol le kell szoknom, mert igy nem latom mennyi penz megy el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!