Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem azt akarja hogy én...

A férjem azt akarja hogy én osszam be a havi 100at kettönkre. Eddig 55+60at kaptam töle saját magamra. Szerintetek hogy mondjam neki hogy nem tudom nem akarom beosztani?

Figyelt kérdés
2011. febr. 21. 20:59
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
 151/157 anonim ***** válasza:
79%

A dolog pofonegyszerű. Lemondasz a csokizásról és akkor nem lesz szükség már fitness bérletre sem. Máris marad 32ezer Ft-od. :-)

Egyébként meg húzd le magad a wc-n, oda való vagy. :-)

2011. febr. 22. 22:00
 152/157 anonim ***** válasza:
100%

Én baromi boldog lennék,ha minden hónapban ennyi beosztani való pénzem lenne,még félre is tudnék kicsit tenni.

A dolog egyszerű:míg a segged mereszted a plázában,ahelyett főzhetnél,már spóroltál.

Igaz,a kezed koszos lesz és az arcbőrödnek talán nem tesz jót a gőz,de nők milliói kibírják.

Ennyire egyszerű.

2011. febr. 22. 22:31
 153/157 anonim ***** válasza:
100%

Naponta százszor összetehetnéd a két kezed és megköszönhetnéd a Jóistennek,hogy ilyen férjed van.

Lesned kéne minden kívánságát.

Tudod,mit csinálna veled egy olyan pasi,mint az én férjem?

Jól megverne és kidobna a rákba,hogy menj dolgozni,tartsd el magad.

Szerintem nem normális a férjeden élősködnöd,mert tényleg élősködő vagy.

Előbb-utóbb megjön az esze és kidob a francba,akkor majd gondolkodhatsz,hogy büdös a munka és miből fogsz enni.

2011. febr. 23. 01:28
 154/157 anonim ***** válasza:
84%
Na hogy áll a dolog? :)
2011. febr. 24. 13:31
 155/157 anonim válasza:
100%
Gondolom gyereked nincs?Én kb:70ezret kell,hogy beosszak és öten vagyunk,ennyi marad mire kifizetek mindent,meg még ennyi sem és 3gyereket nevelünk,kettőre fizetünk gyerek tartást így ugymond 7 emberre kell ezt beosztanom.El lettél kényeztetve nem tudod milyen a valós élet.Főzzél otthon nem kell annyi luxus.
2011. febr. 24. 13:59
 156/157 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem itt nagyon nagy gubancok lesznek... főleg ha a csaj gyereket akar majd (bár ilyen nőtől melyik pasi akarna?), és akkor nem költhet magára 110e ft-ot... nem lennék a hajdani gyereke, mert azt biztos hogy az ellenségét (pénzvivő/pénzköltő) fogja látni benne.

És Kedves Kérdező!

Én ott blokkoltam le, hogy te csapkodod az asztalt, hogy mi lesz ha majd lesz gyerek??? Szerintem már a kapcsolatban van már egy gyerek, aki felelőtlenül költi a MÁSIK pénzét, aki nem más mint te. Én személy szerint kíváncsi lennék hogy téged hogy neveltek 10-22 év között, és hogy anyagilag téged hogy támogattak a szüleid????

2011. febr. 26. 19:24
 157/157 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés szerintem egy nagy kamu, jól felültetted a válaszolókat. :)
2011. nov. 28. 14:03
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!