A férjem azt akarja hogy én osszam be a havi 100at kettönkre. Eddig 55+60at kaptam töle saját magamra. Szerintetek hogy mondjam neki hogy nem tudom nem akarom beosztani?
hány éves a férjed?
ha idősebb jóval mint te,volt már nős?
18 évesen halálosan beleszeretsz egy 38 éves gazdag pasiba...jah persze...
2 év kellett neki hogy ráébredjen hogy nem vagy elég neki...
gyanitom már keresi a rendes feleségnek valót,aki szoli és műköröm helyett ha már otthon van akkor finom vacsival várja haza...vagy inkább dolgozik,hogy ha megszüli a kis trónörököst,akkor ne csak gyest kapjon hanem gyedet...
Férjuram rokkantnyugdíjas,nekem nincs munkám.
Amikor valami hivatalos ügyét intézem(Ő a betegsége miatt nem tud intézkedni)úgy könyörög nekem,hogy ugyan egyek valahol valamit,ne éhesen kóvályogjak Pesten,de én inkább viszek itthonról,olcsóbb.
A rezsi kifizetése is gondot okoz,itt vidéken nincs meló sajnos.
Eszembe nem jutna követelőzni,napi 1000 forintból főzök kettőnknek+etetem a 2 kutyát(mentett állatok egyébként).
Kérdezőnk akkor esik majd pofára,ha megjön az esze a férjének,kidobja,és ennyiből vagy kevesebből kell megélnie.
Mi ketten élünk havi 100ezerből albérletben...
Én gazdagnak nevezném magam, ha annyit keresnék, mint szegény bolond férjed.
Kedves Kerdezo!
Boldog vagy? Ha mindezt a vasarlas teszi, akkor biztosan nem. Az csak egy ideiglenes allapot. Milliomos szulok gyereke vagyok, de mindig, mindenert tennem kellett. Pl.: megkaptam az autot, de tankolasra, biztositasokra, szervizelesre nem adtak penzt. Azt nekem kellett megkeresnem ra. Mivel teljesen mas terulet valasztottam, igy a munkam soran egyedul kellett kiepitenem mindent. A parommal egyutt havonta 2 millio forint felett keresunk, de megsem szorjuk a penzt, mert mind a ketten kemenyen megdolgozunk erte. En kb. 50.000 forintot koltok magamra havonta, pedig a parom mindig mondja, hogyha megtetszik valami, akkor vegyuk
meg. Legalabb igy mindig van mirol almodni. Az elozo voltam, csak az agyban fekve, hason mar kicsit nehezkes.
Szerintem becsuld meg Ot, mert mindezt csak a Te erdekedben teszi. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!