Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem azt akarja hogy én...

A férjem azt akarja hogy én osszam be a havi 100at kettönkre. Eddig 55+60at kaptam töle saját magamra. Szerintetek hogy mondjam neki hogy nem tudom nem akarom beosztani?

Figyelt kérdés
2011. febr. 21. 20:59
 131/157 anonim ***** válasza:
84%

hány éves a férjed?

ha idősebb jóval mint te,volt már nős?

2011. febr. 21. 23:24
 132/157 A kérdező kommentje:
40 nem volt nős 1. neje vagyok
2011. febr. 21. 23:26
 133/157 anonim ***** válasza:
84%

18 évesen halálosan beleszeretsz egy 38 éves gazdag pasiba...jah persze...

2 év kellett neki hogy ráébredjen hogy nem vagy elég neki...

gyanitom már keresi a rendes feleségnek valót,aki szoli és műköröm helyett ha már otthon van akkor finom vacsival várja haza...vagy inkább dolgozik,hogy ha megszüli a kis trónörököst,akkor ne csak gyest kapjon hanem gyedet...

2011. febr. 21. 23:31
 134/157 A kérdező kommentje:
Gyerekkorom óta szeretem.és azzal hogy elvett kimutatta hogy komolyan szeret, azzal, hogy hozzámentem én is.
2011. febr. 21. 23:34
 135/157 A kérdező kommentje:
jah és nem gazdag a gazdag nem itt kezdödik
2011. febr. 21. 23:35
 136/157 anonim ***** válasza:
100%
Akkor most azzal, hogy megmutatod, hogy betudod osztani ezt a pénzt, mutasd ki Te is, hogy mennyire szereted, meg lesz a jutalma. Az előbb is ezt tanácsoltam.
2011. febr. 21. 23:36
 137/157 anonim ***** válasza:
100%

Férjuram rokkantnyugdíjas,nekem nincs munkám.

Amikor valami hivatalos ügyét intézem(Ő a betegsége miatt nem tud intézkedni)úgy könyörög nekem,hogy ugyan egyek valahol valamit,ne éhesen kóvályogjak Pesten,de én inkább viszek itthonról,olcsóbb.

A rezsi kifizetése is gondot okoz,itt vidéken nincs meló sajnos.

Eszembe nem jutna követelőzni,napi 1000 forintból főzök kettőnknek+etetem a 2 kutyát(mentett állatok egyébként).

Kérdezőnk akkor esik majd pofára,ha megjön az esze a férjének,kidobja,és ennyiből vagy kevesebből kell megélnie.

2011. febr. 22. 00:03
 138/157 anonim ***** válasza:
100%

Mi ketten élünk havi 100ezerből albérletben...

Én gazdagnak nevezném magam, ha annyit keresnék, mint szegény bolond férjed.

2011. febr. 22. 00:05
 139/157 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kerdezo!

Boldog vagy? Ha mindezt a vasarlas teszi, akkor biztosan nem. Az csak egy ideiglenes allapot. Milliomos szulok gyereke vagyok, de mindig, mindenert tennem kellett. Pl.: megkaptam az autot, de tankolasra, biztositasokra, szervizelesre nem adtak penzt. Azt nekem kellett megkeresnem ra. Mivel teljesen mas terulet valasztottam, igy a munkam soran egyedul kellett kiepitenem mindent. A parommal egyutt havonta 2 millio forint felett keresunk, de megsem szorjuk a penzt, mert mind a ketten kemenyen megdolgozunk erte. En kb. 50.000 forintot koltok magamra havonta, pedig a parom mindig mondja, hogyha megtetszik valami, akkor vegyuk

2011. febr. 22. 00:26
 140/157 anonim ***** válasza:
85%

meg. Legalabb igy mindig van mirol almodni. Az elozo voltam, csak az agyban fekve, hason mar kicsit nehezkes.

Szerintem becsuld meg Ot, mert mindezt csak a Te erdekedben teszi. Sok sikert!

2011. febr. 22. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!