Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Másnak is kell hónap végén...

Másnak is kell hónap végén kölcsönkérnie vagy csak az én anyám nem tudja beosztani a pénzt?

Figyelt kérdés
2010. márc. 4. 12:28
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha váratlan kiadás van, akkor én is szoktam (mondjuk negyedévben egyszer).
2010. márc. 4. 12:32
 2/24 anonim ***** válasza:
95%
Ha tudnád hány ember van így!Szerintem a lakosság, több, mint fele! Többek közt én is! Kevés fizu, sok kiadás! Semmi luxus!
2010. márc. 4. 12:33
 3/24 anonim válasza:
100%
Eszel. Iszol. Laksz. Szerinted ingyen van? Kevesek a fizetések, nagyok a számlák, meg is kell élni. A fizetés nagyrésze megy adósságba a kölcsönt visszaadni, s kezdődik minden előlről. Manapság ilyen itt az élet.
2010. márc. 4. 12:34
 4/24 anonim ***** válasza:
78%
Én nagyon utálok tartozni, de látom, hogy sokan vannak, akiknek ez nem okoz lelki terhet, simán eladósodnak olyan kiadásokra is, amiket nélkülözni lehetne, nem omlana össze a világ. (Lehet, hogy én leszek az utolsó az országban, akinek nincs se LCD, se plazma TV-je??? Lassan már a hajléktalanok is ilyet tolnak maguk előtt a bevásárlókocsiban.) ;)
2010. márc. 4. 12:42
 5/24 anonim ***** válasza:
93%
Anyósom már hónap közepén kölcsönkér...de egyébként szerintem ha nem sokról van szó, nem olyan nagy dolog.
2010. márc. 4. 12:44
 6/24 anonim ***** válasza:
80%
Mi egyáltalán nem szoktunk kölcsönkérni a férjemmel. Szépen megélünk fizutól fizuig. És igen, nekünk sincs plazma tv-nk, nem veszünk márkás cuccokat. Nem költök fodrászra, kozmetikusra, stb-re mert tudomásul vettem, hogy nem telik rá. Sajnos az emberek nagy többsége be tudná osztani a pénzt ha akarná. Csak hát ugye ott van az, hogy a Gizikének már megint van egy új cipője, a Rozika fiának 20ezer forintos cipője van, az én gyerekemnek is olyat kell venni, a terike meg hetente fodrászhoz jár, nehogy már én ne jussak el egy hónapban egyszer és a Zoliék is megvették a legújabb videokártyát a számítógépbe és milyen ciki már a régi kocka tv-nk, megyek is gyorsan veszek áruhitelre egy lcd-t. Na ez a mai magyar valóság. És ne tessék azt mondani, hogy hát én semmi luxusra nem költök! Minden családban van valaki aki vagy dohányzik vagy időnként presszóba jár vagy úgy veszik/rendelik az ebédet vagy édességet vagy sminkcuccokat vagy stb-t vesznek. Ezek mindegyike kvázi luxuskiadás, ahogy az internet is.
2010. márc. 4. 12:51
 7/24 A kérdező kommentje:
ő sem költ semmi másra tényleg csak kajára. de itt annyian írják hogy be tudják osztani nemértem ő miért nem.
2010. márc. 4. 12:56
 8/24 anonim ***** válasza:
86%
Ha zavar, hogy kölcsönkér (ezek szerint kajára!), akkor segíts neki: a fizetés utáni utolsó héten ne nyisd ki a hűtőszekrényt... Ilyen egyszerű: ha nem eszel, pénz sem kell.
2010. márc. 4. 13:03
 9/24 anonim ***** válasza:
83%

Hogy jössz te ahhoz (már ne haragudj!) hogy azzal vádoljad édesanyádat, hogy nem tudja beosztani a pénzt?

Mennyi idős vagy? Tudod mibe kerül a megélhetés, számlák, koszt, ruhák, stb... Nagyon sokan vannak így és ez nem feltétlenül az ő hibájuk!

2010. márc. 4. 13:07
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

Mennyiből nem jöttök ki?

nem mindegy,hogy havi 70-nek,vagy 200-nak kell elégnek lennie.

2010. márc. 4. 13:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!