2 és fél hónap után még mindig nem bírtam lezárni magamban, Meddig fogok még szenvedni?
Szerintem az a gond, hogy te folyamatosan kigyógyulni szeretnél ebből már. Meggyászoltad rendesen a kapcsolatot?
Nem elég ideig ezek szerint. 3 hónap még nagyon kis idő. Otthon, ha egyedül vagy, nem kell erősnek lenned, ha sírni akarsz, sírj, nézz csöpögős filmeket, közben jöjj rá, mekkora egy idióta pasi, aki ott hagyott és hogy rád is vár valaki :)
Ne akarj még mindenáron jól lenni.
Szerintem már nem őt hiányolod, hanem őrülten ki vagy már és magányos. Nyílván ő ugrik be neked a gondolataidba, mert vele voltál 2évig kontaktbe ráadásul nemrég lett vége...Bár ha belegondolsz ennek már kb 90napja!
Nekem is vannak mélypontjaim és mindig a valamelyik ex szokott eszembe jutni,még ha úgy is bánt velem mint a kutyával...De aztán mindig rájövök, hogy ronda,szemét disznó,és amúgy sem tetszik, szóval felesleges rágondolni.
Neked is az eszed tudja, hogy ő nem volt az IGAZI!
Szedd össze magad,bízz magadban s meglátod jobb lesz!
Nekem egy 2 és fél éves kapcsolatot 10 hónap alatt sikerült teljesen kiheverni.. addig voltak nagyon durva hullámvölgyek, jobb időszakok, aztán hirtelen nagyon rosszak, de bíztam benne, hogy ennek is vége lesz, ahogy mindennek, és sikerült átvészelni. A szakítás óta eltelt több, mint 2 év, jobban érzem magam, mint valaha, és egy éve szerelmes vagyok, megtaláltam a legtökéletesebb férfit számomra. De már előtte is jól voltam, jót tett az egy év egyedüllét, nagyon sokat erősödtem, és tanultam a régi hibáimból.
Sok sikert és fel a fejjel, elmúlik ez a rossz időszak is valamikor, csak próbálj meg nem annyit görcsölni a témán, nagyon jót fog tenni, ha egyedül felépíted a világod, hogy ne legyen szükséged támaszra, egyből más fejjel mész bele majd egy új kapcsolatba, sokkal több hibát tudsz majd elkerülni. Tapasztalatból beszélek, nekem sikerült, bízom benne, hogy neked is fog! Kitartás! :)
23/N
Kedves utolsó,
nagyon megnyugtattál:) ezek szerint nem vagyok bolond, ha még mindig vannak nagyon durva hullámvölgyeim. Iszonyúan el vagyok keseredve amiatt, hogy kb 2-3 hete már tök jól elvoltam, lelkesedtem, csomó új terv jutott eszembe, kevesebbet is gondolkoztam az exemen azt hittem, hogy hetek kérdése és túllépek, erre tessék... kb 1 hete megint mélyponton vagyok és nem mozdul. Megint érzem a torkomban a szorítást, jönnek a sírások, dührohamok, reménytelenség érzése, a felismerés, hogy még mindig szeretem ezt az embert és soha nem heverem ki. Egyébként már nem várom vissza, az agyammal már tudomásul vettem, hogy nem leszünk mi már együtt. Ez akkor nálad is így volt? Kicsit mesélnél erről bővebben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!