Elképzelhető, hogy alig 3 hónap után feleségül akarja venni a barátnőmet?
Szóval, van 2 barátnőm és egy pasi, aki "összeköti" őket. Az egyik csajszinak az exe, 2 évig jártak, a másiknak mostani barátja, kb 3 hónapja.
Az exét 2 év alatt nem akarta feleségül venni (állítólag nagyon szerette) a mostani barátnőjét meg már 3 hónap után?
Féltem a barátnőmet, hogy a pasi csak az exét akarja féltékennyé tenni. Szerintetek?
Pasi 29, Ex 21, Jelenlegi csaj 19.
A pasi megverte az exét (részegen), többször megcsalta és egy gyerekkel akarta magához láncolni, de szerencsére a barátnőmnek volt esze és "időben" lelépett.
A pasi most játssza az angyalt, hogy megváltozott, fűt fát ígér mostani barátnőmnek. Szegény meg naivan elhiszi.
Féltem nagyon, de kavarni nem akarok neki. :S
Úgysem hinne nekem, bármit mondanék.
Lehet, hogy tényleg ilyen nagy a szerelem. De ez komolytalan, ennyi idő alatt nem ismerhették ki egymást rendesen.
Nekem volt egy pasim 1 hónap után összeköltöztünk, és elég hamar meg is vette a jegygyűrűt. De aztán szakítottunk is.
Hát a koruk alapján....
:D
Sok boldogságot nekik!
A pasi a mostani barátnőjét kérte meg, hogy puhatolózzon az exéről és annak a barátjáról.
A barátnőm persze megteszi, facebook-on irkál a másik barátnőmnek (ők nem barátok!), hogy mi van vele meg a barátjával.
Ebből már azért sem lesz semmi, mert a csaj menekült a sráchoz otthonról... Az ilyen kényszer-összeköltözés nem igen sül el jól...
Semmit nem tehetsz, majd a saját kárán tanul a csaj, ha nem, úgy jár, mint a földnélküli paraszt... (magára vet)
Egyébként úgy tűnik, végigmegy a baráti körödön a srác, a végén még te leszel a következő?
Csak a barátnőm meg annyira beleéli magát.
És a pasi (szerintem) csak azért jött össze a mostani barátnőjével, hogy az exét idegesítse, mert tudja hogy az exe utálja a másik csajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!