Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elképzelhető, hogy alig 3...

Elképzelhető, hogy alig 3 hónap után feleségül akarja venni a barátnőmet?

Figyelt kérdés

Szóval, van 2 barátnőm és egy pasi, aki "összeköti" őket. Az egyik csajszinak az exe, 2 évig jártak, a másiknak mostani barátja, kb 3 hónapja.

Az exét 2 év alatt nem akarta feleségül venni (állítólag nagyon szerette) a mostani barátnőjét meg már 3 hónap után?

Féltem a barátnőmet, hogy a pasi csak az exét akarja féltékennyé tenni. Szerintetek?

Pasi 29, Ex 21, Jelenlegi csaj 19.

2011. okt. 21. 15:47
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Több mint egy éve ismerem, és a barátnőm (pasi exe) sokat mesélt róla...:S
2011. okt. 21. 16:07
 12/23 anonim ***** válasza:

Azt akartam írni,hogy alapesetben igen:)

Bocs fáradok.

2011. okt. 21. 16:09
 13/23 anonim ***** válasza:

A férjem az előttem lévő lánnyal 3évig volt együtt, 2évet éltek ebből közös háztartásban. Nem akarta feleségül venni és meg is csalta. Engem megismert, 1hónap után eljegyzett, rákövetkező évre összeházasodtunk, azóta is boldogan élünk,amíg meg nem halunk.

Szóval, van ilyen. Az exbarátnőből hiányzott valami, amit a másikban meg megtalált.

2011. okt. 21. 16:10
 14/23 anonim ***** válasza:

Az exszel én is jóba vagyok, sok dolgot hallottam én is a férjemről, hogy milyen volt. (a fele se igaz) :)

16:10es voltam

2011. okt. 21. 16:12
 15/23 A kérdező kommentje:
Én is csak azokat hiszem el amit a saját szememmel láttam.
2011. okt. 21. 16:13
 16/23 anonim ***** válasza:
Azok alapján amit leírtál kamu szaga van a srácnak, de szerintem majd az idő úgyis téged igazol. Tenni csak annyit tudsz, hogy ott állsz majd a barátnőd mellett, ha baj van.
2011. okt. 21. 16:24
 17/23 anonim ***** válasza:
Ne üsd bele másnak az életébe az orrodat! A barátnőd majd a saját kárából tanul, ha félreismeri a pasiját.
2011. okt. 21. 16:26
 18/23 anonim ***** válasza:

Pedig van ilyen.Az én férjem úgy cserélgette a nőket mint más a fehérneműjét.Volt egy barátnője akivel 3 évig élt együtt(többször megcsalta a barátnőjét ő is)Amikor szakítottak,rá 2 hétre már velem járt.1 hónap után összeköltöztünk,és 3 hónap után összeházasodtunk.

11 éve élünk boldog házasságban.A 11 év alatt még a gyanú árnyéka sem merült fel,hogy megcsalna bárkivel is..Imádjuk egymást..

2011. okt. 21. 16:28
 19/23 anonim ***** válasza:
Utolsó! Nem volt a kapcsolatotokban ebből probléma, hogy neki ilyen múltja volt?
2011. okt. 21. 16:33
 20/23 anonim ***** válasza:

ma 16:28 vagyok.

Nem volt semmi probléma a férjem múltja miatt.Bár régebben s ismertem,és tudtam hogy nőfaló(meg hát láttam is hogy hol gy szőkével,hogy egy barnával jár)Amikor elkezdtünk együtt járni tiszta vizet öntött a pohárba,és úgy kezdtük a kapcsolatot,hogy mindent elmondott.Elmondta,hogy rengeteg nője volt,rengeteg nővel lefeküdt,és voltak egy éjszakás kalandjai.Nem tagadott le semmit..Nem tudom miért de bíztam benne már az elején is.

11 év alatt voltak olyan esetek hogy találkoztunk pár régi barátnőivel,de a szokásos baráti köszönésen(és egy hogy vagy?) kívül semmi nem volt..

Soha nem csalt meg,sőt még ma is érzem hogy fülig szerelmes..Még ma is van úgy hogy hazafelé jövet meglep egy rózsával,vagy vesz egy finom sütit(főleg a kedvencemet a puncs torta szeletet)

Úgy látszik a lelkünk másik felét mi megtaláltuk..

2011. okt. 21. 16:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!