Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem azt akarja hogy én...

A férjem azt akarja hogy én osszam be a havi 100at kettönkre. Eddig 55+60at kaptam töle saját magamra. Szerintetek hogy mondjam neki hogy nem tudom nem akarom beosztani?

Figyelt kérdés
2011. febr. 21. 20:59
 101/157 anonim ***** válasza:
87%

"bevallanám őszintén, de tényleg halálos szerelemből mentem hozzá. ettől függetlenül kell a pénz, olyan rossz hogy ezt sokan összemossák."

"szexmegvonás legyen?"

miről beszélsz virágszálam?

Emberek a legfontosabb kérdést senki nem teszi fel?

Hány éves a férjed?

Ha elég idős nem kell félnie a hamari kidobástól!

jaj de gonosz vagyok! bruhaha

2011. febr. 21. 22:22
 102/157 anonim ***** válasza:
97%

Bocs én nem írtam le, én csak röhögök a 2. oldal óta :D

Meg hogy valóban létezik az az eszmei IQ bajnok plázacica aki totál lejáratja és hülyét csinál magából :D

2011. febr. 21. 22:22
 103/157 anonim ***** válasza:
97%
Kérdező. Én még eddig semmit nem írtam Neked, csak kérdeztem, érdekes az én kérdéseimre mind válaszoltál, kivétel nélkül, ezt becsülöm, és köszönöm. Megpróbálom más helyzetből megközelíteni a dolgot, tudom, de legalábbis elhiszem, hogy jó így élni, mert biztosan jó, vannak akiket nem tölt el jobb érzéssel, ha maguk tarthatják el magukat, ha senkitől nem függnek, mind mások vagyunk. Én is imádom a forró csokit, és új ruhát is nagyon szívesen veszek magamnak, mert ki nem. Neked ez eddig megadatott, kijutott a jóból, és most nem érted, miért nem lehet tovább. A jót nagyon könnyű megszokni, ezért az előbb utóbb normálissá válik a számunkra, és ezzel nincs is semmi baj, de arra gondolj, hogyha majd lesz egy kisbabád, mekkora örömöt fog neked okozni, ha neki válogathatsz majd szép új ruhákat, és nem magadnak, mert biztos vagyok benne, hogy így lesz. A férjed nem azért veszi el Tőled a pénzt, mert rájött, hogy élősködsz rajta, vagy mert egy k.urvára kell, ahogy a Többiek írták, hanem azért, mert valamit most másképp gondol, mint eddig, ezt beszéld meg Vele, de egy percig sem szabad, hogy úgy tűnjön neki, hogy Téged ez annyira zavar mint, ahogyan azt ide leírtad, mert ez minden bizonnyal rosszul esne neki, remélem ezt Te is érzed.
2011. febr. 21. 22:23
 104/157 anonim ***** válasza:
88%

Keresek én is és párom is annyit,hogy az egész fizumat rucikra,műkörmösre,fodrászra,hülyeségre költhetném,párom fizuja is elég lenne bőven...

de ott csapjatok agyon amikor én kifizetek egy ruháért 2ezernél többet vagy bemegyek fodrászhoz évi 1 alkalomnál többször...

irigy? talán napi 10 percre arra hogy neki ez a leghatalmasabb problémája:)

2011. febr. 21. 22:24
 105/157 anonim ***** válasza:
100%
A gyerekvállalástól nem kell félned kérdező. Megtehetitek anyagilag, nem is hiszem, hogy beosztással kellene lennetek, nyaralni baba mellett úgysem tudtok menni, szóval ha megteheted, hogy fiatal anyuka légy, akkor hajrá.
2011. febr. 21. 22:24
 106/157 anonim ***** válasza:
77%

Szeretném megkapni a férj email-címét :)

(ugyan elküldeném neki az itt foglaltakat, lássuk mennyire kerekedik ki a szeme a szerető felesége irománya láttán)

2011. febr. 21. 22:25
 107/157 anonim ***** válasza:
85%

Igen, én bevallom, irigy vagyok.

Kellene néha egy kis édesség, főzés-mosogatás nélküli kaja, de a ruhák meg a pláza nem fog meg...

Ha lenne pénzem, jobb alapanyagokat vennék főzéshez, új ágyat, mert már lassan 30 éves, és nyikorog.

Az ablakok is lassan 50 évesek, kéne új redőny, meg szigetelés, a padló is szúette, azt is cserélném.

Jobban belegondolva, sok menne el a házra, mert kívánja, az alapok, csövek, huzalok, szóval, nem luxus.

Szóval, szégyen-nem szégyen, igen, irigylem a pénzt... Nem az életét, mert az nem kéne semmi áron!!!

2011. febr. 21. 22:26
 108/157 anonim ***** válasza:
60%

Nincs ezen mit titkolni, én is rohadt irigy vagyok a szabadidejére nekem sosincs időm beülni forrócsokizni,örülök, ha este 10 körül ágyba kerülök, na de el lehet ám másképp is mondani a véleményünket. A szidás mindenkiről lepereg.

attól, hogy a férje gazdag, még lehet belé szerelmes. Utálnám magam, ha eltartanának, de nem mindenki ilyen, más az értékrendje.

A szexmegvonást meg szerintem viccből írta, erősen kétlem, hogy aki ennyire ragaszkodik valamihez, ami neki jó, az megvonna magától valamit,ami neki szintén jó.

2011. febr. 21. 22:27
 109/157 anonim ***** válasza:
66%

Milyen gyerekvállalás?

Az ilyen csajszi előre programozott császárt kér azt is altatással, mert júj fáj a szülés.

Aztán szépen lepasszolja anyukának a babát, mert neki körmöshöz, fodrászhoz, csokikázni, nyaralni kell menni.

NE SZÜLJÖN az ilyen.

Az a gyerek lehet anyagilag mindent megkapna, de a legfontosabbat a szeretetet nem hiszem!

2011. febr. 21. 22:28
 110/157 anonim ***** válasza:
27%
Azért szerintem ez durva. Az anyai szeretetet simán megadhatja. Pár sor alapján kijelenti, hogy rossz anya lenne belőle, csak akkor lehetne, ha kifejezetten erről írt volna. Talán pont azért lenne remek anya, mert a gyereke kitöltené azt az űrt nála, amit a pénzköltéssel pótol.
2011. febr. 21. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!