A férjem azt akarja hogy én osszam be a havi 100at kettönkre. Eddig 55+60at kaptam töle saját magamra. Szerintetek hogy mondjam neki hogy nem tudom nem akarom beosztani?
"bevallanám őszintén, de tényleg halálos szerelemből mentem hozzá. ettől függetlenül kell a pénz, olyan rossz hogy ezt sokan összemossák."
"szexmegvonás legyen?"
miről beszélsz virágszálam?
Emberek a legfontosabb kérdést senki nem teszi fel?
Hány éves a férjed?
Ha elég idős nem kell félnie a hamari kidobástól!
jaj de gonosz vagyok! bruhaha
Bocs én nem írtam le, én csak röhögök a 2. oldal óta :D
Meg hogy valóban létezik az az eszmei IQ bajnok plázacica aki totál lejáratja és hülyét csinál magából :D
Keresek én is és párom is annyit,hogy az egész fizumat rucikra,műkörmösre,fodrászra,hülyeségre költhetném,párom fizuja is elég lenne bőven...
de ott csapjatok agyon amikor én kifizetek egy ruháért 2ezernél többet vagy bemegyek fodrászhoz évi 1 alkalomnál többször...
irigy? talán napi 10 percre arra hogy neki ez a leghatalmasabb problémája:)
Szeretném megkapni a férj email-címét :)
(ugyan elküldeném neki az itt foglaltakat, lássuk mennyire kerekedik ki a szeme a szerető felesége irománya láttán)
Igen, én bevallom, irigy vagyok.
Kellene néha egy kis édesség, főzés-mosogatás nélküli kaja, de a ruhák meg a pláza nem fog meg...
Ha lenne pénzem, jobb alapanyagokat vennék főzéshez, új ágyat, mert már lassan 30 éves, és nyikorog.
Az ablakok is lassan 50 évesek, kéne új redőny, meg szigetelés, a padló is szúette, azt is cserélném.
Jobban belegondolva, sok menne el a házra, mert kívánja, az alapok, csövek, huzalok, szóval, nem luxus.
Szóval, szégyen-nem szégyen, igen, irigylem a pénzt... Nem az életét, mert az nem kéne semmi áron!!!
Nincs ezen mit titkolni, én is rohadt irigy vagyok a szabadidejére nekem sosincs időm beülni forrócsokizni,örülök, ha este 10 körül ágyba kerülök, na de el lehet ám másképp is mondani a véleményünket. A szidás mindenkiről lepereg.
attól, hogy a férje gazdag, még lehet belé szerelmes. Utálnám magam, ha eltartanának, de nem mindenki ilyen, más az értékrendje.
A szexmegvonást meg szerintem viccből írta, erősen kétlem, hogy aki ennyire ragaszkodik valamihez, ami neki jó, az megvonna magától valamit,ami neki szintén jó.
Milyen gyerekvállalás?
Az ilyen csajszi előre programozott császárt kér azt is altatással, mert júj fáj a szülés.
Aztán szépen lepasszolja anyukának a babát, mert neki körmöshöz, fodrászhoz, csokikázni, nyaralni kell menni.
NE SZÜLJÖN az ilyen.
Az a gyerek lehet anyagilag mindent megkapna, de a legfontosabbat a szeretetet nem hiszem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!