A férjem azt akarja hogy én osszam be a havi 100at kettönkre. Eddig 55+60at kaptam töle saját magamra. Szerintetek hogy mondjam neki hogy nem tudom nem akarom beosztani?
És erre a tanulás meg a suli mellett neked van időd? Hm...
Én is élvezném ha minden nap semmit sem kéne csinálnom csak kényeztetni magam! Bár hamar megunnám!
Otthon csinálsz egyáltalán valamit? Sokat lehetne spórolni ha főznél, stb...
Ha több pénz kell dolgozz!
Tudod hova megy a férjed pénze, amit már nem neked ad?
... egy másik k*rvára. :)
Valószínű tart melletted még valakit, akire kell költenie...
"de csak egy maradhat"... :D
De válaszolva a kérdésedre, hogy hogy mondd meg neki? Így:
"figyelj cicám, imádom a búrád, de nem ezt ígérted, amikor a gyűrűt az ujjamra húztad... de mivel úgyse tudnám el tartani magam és mivel nem találok még egy olyan barmot mint te.. ezért elfogadom a döntésed, de tudnod kell, hogy valószínű nem fog összejönni: szóval vagy nem lesz kaja az asztalon, vagy 2 hónap alatt úgy lerongyolódom, hogy meg se fogsz ismerni..."
Figyeljetek kár kérdezni!
Nem tudja hány éves, nem tudja hol és mit tanul :)
Én már csak röhögök rajta...
Törölték az előző kérdésemet, remek, pedig csak azt kérdeztem meg, hogy a kérdező mire költi, ezért érdemes volt jelenteni. Gratulálok. Mindegy.
Azt írtad, heti négyszer mész Westendbe, de ott mit csinálsz heti négyszer? Mit veszel magadnak heti négy alkalommal?
Na az ilyen ember alól húznám ki a perzsaszőnyeget egyszer...
Pici cica, tudod, én még sosem voltam fodrásznál, mert van otthon olló, és tükör.
Étteremben sem, mert anyám megtanított főzni, a férjem meg kezet csókol a kajákért, amit fillérekből hozok ki.
Kozmetikus helyett ott a mosogatás, ruha meg a turiból jut, de jut, és ennek is örülök!!!
Bevallom, MOST épp nekem sincs munkám, de minden este azon szorítok, hogy minél előbb találjak, és hálás vagyok a férjemnek, hogy ő dolgozik, és sokszor még Ő könyörög, hogy vegyek magamnak valamit, mert nem szokásom feleslegesen költeni a pénzt.
Egyetem alatt is lehet dolgozni, mert sokan megtettük, és nem esett le a gyűrű az ujjunkról, én kifejezetten szerettem, hogy a magam ura vagyok, ha vért izzadtam is.
Ha tudnád milyen az, hogy valódi élet, lehet, összepiszkítanád a D&G nacikádat...
Szerintem ne fogadj el egy fillért se, és próbálj meg felkelni a rózsaszín ágyacskából, mert ha uram'bocsá egyszer a párod kihajít belőle, akkor már késő lesz sírni...
Ja, és lepontozhatsz, annál jobban lerí majd az IQ szinted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!