Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem azt akarja hogy én...

A férjem azt akarja hogy én osszam be a havi 100at kettönkre. Eddig 55+60at kaptam töle saját magamra. Szerintetek hogy mondjam neki hogy nem tudom nem akarom beosztani?

Figyelt kérdés
2011. febr. 21. 20:59
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/157 anonim ***** válasza:
81%

*nem tudom mit szólna ha én meg szexmegvonást alkalmaznék

Tudod, hogy hívják azt, aki pénzért szexel? K*va.

2011. febr. 21. 21:14
 32/157 anonim ***** válasza:
100%
De nem értem. Ti nem beszéltétek meg mielőtt összeköltöztök hogy mit fogsz csinálni? Az én páromnak és nekem is alap hogy mivel még tanulok, azért kicsit elmegyek néha dolgozni és vezetem a háztartást mikor nem dolgozom
2011. febr. 21. 21:14
 33/157 anonim ***** válasza:
100%

"nem tudom mit szólna ha én meg szexmegvonást alkalmaznék"

Meg te nem akarsz máshogy élni? hát szép lány vagy!

Akkor egyszerű két lehetőség van!

Egy ha nem változtatsz akkor a párod hagy el olyanért aki szereti és nem csak a pénzért van vele együtt és nem csak azért szexel. Akit nem kell eltartania és mégis megbecsülik!

Vagy te lépsz ki és keresel egy gazdag pasit, aki a szexért eltart! De az sem lesz hosszútávú!

Te csak erre fogsz kelleni a pasiknak!

2011. febr. 21. 21:15
 34/157 anonim ***** válasza:
84%
Na halljuk, hány éves vagy? Mert még mindig nem írtad meg!
2011. febr. 21. 21:15
 35/157 anonim ***** válasza:
100%

*de veszekedni se vele mert szeretem.

szerinted ezt beveszi valaki, azok után, amit írtál?

szexmegvonás, miegymás... hehe

2011. febr. 21. 21:16
 36/157 anonim ***** válasza:
90%
"A férjem azt akarja hogy én osszam be a havi 100at kettönkre. Eddig 55+60at kaptam töle saját magamra." ebben nincs semmi kiforgatva, ezt te írtad, s nem segített az utolsó mondatod sem (nem tudom nem akarom), ebből messze lerí, hogy mennyire önző vagy. Ha van egy csepp esze a férjednek akkor hamar helyrehoz, mert veled nagy bajok vannak. Ha meg tényleg szereted, s nem csak a havi 100-ért mentél hozzá akkor te is újraértékeled a dolgokat.
2011. febr. 21. 21:16
 37/157 anonim ***** válasza:
93%

nem tudod beosztani?

1 heti műkörmöd árából én minden napra tudnék meleg finom vacsit főzni...

ha gondolod segitek...

bár tény hogy egyszerűbb hsztizned hogy de neked pénz kell,éttermi kaja,szoli,kozmetikus,újruci...szerencsétlen pasi meg ha még mindig szerelmes,akkor ha vállalkozik,inkább azt is csődbeviszi a kedvedért,csak legyen újruci...

de megnézem meddig maradsz vele ha már nem tudja finanszirozni a mindennapos hülyeségeidet és neked is el kell menned dolgozni...

gondolom akkor keresnél rögtön valaki mást aki eltart...

2011. febr. 21. 21:18
 38/157 anonim ***** válasza:
90%
Ha megkeresed a luxusra valót, semmi gond, de azt is illene megfelezni a férjeddel.
2011. febr. 21. 21:18
 39/157 anonim ***** válasza:
77%
A havi 50 ből beosztó vagyok- aki lepontozott, annak szeretettel kívánom, hogy éljen meg ő is ennyiből!!!
2011. febr. 21. 21:19
 40/157 anonim ***** válasza:
94%
Mi is együtt élünk, én suliba járok, ő dolgozik. Nem keresek, ő fizet mindent, viszont főzök, mosok, takarítok, sehova nem járok, minden este meleg vacsival várom, ez a minimum. Éttermezés meg ilyenek nálunk szülinapon, évfordulón van,ja meg voltunk most valentin napon is. Én nem várom el, még így is rosszul érzem magam, de imádja hogy ilyen házias vagyok. Eszembe nem jutna hogy plázázás, mozizás nélkül nem szexelek vele. Milyen nő vagy te? Atyaúristen!
2011. febr. 21. 21:20
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!