A férjem azt akarja hogy én osszam be a havi 100at kettönkre. Eddig 55+60at kaptam töle saját magamra. Szerintetek hogy mondjam neki hogy nem tudom nem akarom beosztani?
Figyelt kérdés
2011. febr. 21. 20:59
21/157 anonim válasza:
Tényleg kitartott vagy. Meg kell tanulnod beosztani a pénzt, más se halt még bele hogy nem mozizik meg otthon eszik. Ha már nem dolgozol annyit nyilván megtehetnél a párodnak aki kidolgozza a belét hogy finom, meleg vacsorával és tiszta lakással várod. Értékelni fogja. Ennyire nem lehetsz önző. Mi az hogy magadra költöd? Ha összeköltöztök ilyen nincs hogy TE csak TI (MI)
22/157 anonim válasza:
Hát figyelj ide azért havi 100-ból kell fizetned a számlákat, mindennapi kajátok legyen meg ez a legfontosabb legfeljebb esztek otthon olcsóbb dolgokat vesztek, és csak különleges napokon mentek étterembe pl szülinap,névnap és egyéb családi ünnepek ezvan, más család még ennyit sem keres 1 hónap alatt ha így csinálod ahogy mondom jobban befogod tudni osztani és ami marad félre teszed későbbre és akkor lesz majd több pénzed magadra is
23/157 anonim válasza:
Egyébként most kapni fogsz egy csomó olyan választ, ami taglalja nekik milyen szar,mennyivel kevesebb jut stb. Nem lesz igazuk, mert nem te felelsz más helyzetéért, mindenki úgy alakítja, ahogyan akarja és tudja, de azt azért tartsd szem előtt,hogy a férjed eltart téged és azért nem zsíros kenyérre kényszerített és biztos neki sem úgy megy a dolog. Ha szereted őt,ezt el kell fogadnod.
24/157 anonim válasza:
Te nem a párja, hanem a kislánya vagy...hány éves vagy? És mindig ez lesz, hogy valaki el fog tartani?
25/157 anonim válasza:
pénzmegvonás-->szexmegvonás
pénz-->szex?
ennyi erővel akkor te mégis dolgozol:d csak ezt felénk jobbára az utcasarkon szokták...
26/157 anonim válasza:
hát igen, igazán megírhatnád hány éves vagy! mert ezek alapján nem nézlek többnek 13-nál...
27/157 anonim válasza:
Ha lenne a férjednek egy kis esze,kidobna a francba,és kerítene helyetted egy normálisat.
Kinek képzeled magad,azt hiszed,neked ez jár?
Hát nem!
Ha nem tetszik az új helyzet,és lusta dög vagy dolgozni,keress pénzes palit,luxusribinek jó lehetnél,másra nem.
28/157 A kérdező kommentje:
mért kell kiforgatni a szavaim...
2011. febr. 21. 21:12
29/157 anonim válasza:
én is tanulok,nappalin,mégsem tartatom el magam,nappali mellett simán megkeresek 60ezret,plussz ösztöndijak,80-90ezrem megvan...
lesülne az arcomról a bőr ha azt csinálnám amit te (pedig jól keres párom,simán megtehetné hogy eltart,de akkor hol az önbecsülés)
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!