Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem azt akarja hogy én...

A férjem azt akarja hogy én osszam be a havi 100at kettönkre. Eddig 55+60at kaptam töle saját magamra. Szerintetek hogy mondjam neki hogy nem tudom nem akarom beosztani?

Figyelt kérdés
2011. febr. 21. 20:59
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/157 anonim ***** válasza:
93%
Már ne haragudj, te tanulsz, ő dolgozik, mit pattogsz, hogy nem költhetsz el magadra havi 115ezret? Össze ne dőljön már a világ.Havi 50 ezrem van egy hónapra, főiskolás vagyok, abból fizetem a könyveket a kaját az utazást, a kolit.Ezeket ugye muszáj kifizetni, néha nem marad semmi amit magamra költhetnék.Az eszem megáll, azon problémázol, hogy havi 50et lehet csak elköltened? Más összetenné a két kezét.nem muszáj éttermezni, mozizni, mükörmöt csináltatni, havonta fodrászhoz,szoliba, kozmetikushoz járni.Majd ha magad is dolgozol akkor eldöntheted mennyit költesz magadra. Szegény férjed megkeresi a pénzt te meg elszórod.
2011. febr. 21. 21:40
 52/157 anonim ***** válasza:
100%
És ha magadnak raknád a körmöd és megtanulnál varrni? Akkor senkinek sem lesz olyan ruhája, mint neked,én is varrok,egyedi és jobban megéri. Körmöt is tudok rakni, nem bonyolult. Fodrászhoz havonta szoktam menni, de mivel ruházkodni meg körmöshöz nem igen járok, így bőven belefér.
2011. febr. 21. 21:40
 53/157 A kérdező kommentje:

bkv bérlet 10,

ügye milyen hamar elmegy? és nem pénéhes vagyok de ez volt a megállapodásunk és nagyon szeretem öt nem tzdnék élni nélküle lelkileg sem ezért szar az egész

2011. febr. 21. 21:41
 54/157 anonim ***** válasza:
91%
Tanulj meg főzni és akkor 1200ft-ból nem csak ebéded lesz hanem vacsid is.És a párod is becsülne valamire!
2011. febr. 21. 21:42
 55/157 anonim ***** válasza:
91%
Előbb halnék éhen, minthogy egy kitartott legyek aki ahelyett, hogy csendben meghúzódna még követelőzik is. Persze kiveszem a hűtőből, azt a kaját is amit ő vesz meg, de ez kicsit túlzás.
2011. febr. 21. 21:42
 56/157 anonim ***** válasza:
85%
Mennyi bajuk van egyeseknek Istenem.
2011. febr. 21. 21:43
 57/157 anonim ***** válasza:
88%
Eszméletlen. Megállapodtatok? Hol élsz te? Akkor mivel ő felbontotta a szolgáltatásaidra szóló szerződéseteket, hagyd ott, és hidd el, ő jár jobban. Te meg keress egy másik fejős tehenet.
2011. febr. 21. 21:45
 58/157 anonim ***** válasza:
89%
"s nem pénéhes vagyok de ez volt a megállapodásunk és nagyon szeretem öt nem tzdnék élni nélküle lelkileg sem ezért szar az egész" de azért,ha nem pótolna úgy anyagilag,ahogy eddig,akkor tudnád szexmegvonással jutalmazni ,ugye?Ennyire szereted..
2011. febr. 21. 21:46
 59/157 anonim ***** válasza:
92%

Sziasztok!

Most lehet, hogy sokan le fognak pontozni, de leírom...hátha kicsit tanulsz belőle.

A férjem és én kb. így éltünk, csak én is dolgoztam. Bróker voltam, havi 4-500ezer ft-os keresettel. Ő havi 200-300ezer ft között kapott.

Bevállaltunk egy házat, nem sok, 8milla hitelre, havi 60ezer ft.

Aztán berendeztük, és jött a baba, pedig a férjemnek nem lehet. (rákos volt és kemora járt9 Szóval csoda volt, de egyből veszélyeztetett terhes lettem. Szóval meló dobva. De szerencsére volt sok félretéve, így egy-két dologról lemondva ugyanott voltunk. Pl én főztem, nem volt fitness, szoli, műköröm...stb.

Meg lett a pici, és mivel nem hittük, bevállaltunk még egyet. A második születése után kiderült az első piciről, hogy autista, és mindkettő táplálékallergiás.

A férjem lelépett.

Most havi 26ezer ft-ból próbálom eltartani őket! Se gyerektartás, se semmi. A spórolt pénzünkkel pedig lelépett és nőcskéhez.

Szóval hidd el, nem minden a pénz. Inkább legyél egy kicsit takarékos és talpraesett, mintsem hogy abból, amid most van....pofára ess.

Szerintem csak annyi a szitu, hogy megpróbál nevelni egy kicsit, és mivel tudja, hogy nem fogtok örökké így élni, félretesz a szűkösebb időkre. Ami részéről okos dolog. Az viszont butaság, hogy te nem érted meg!

2011. febr. 21. 21:46
 60/157 kíváncsicska ***** válasza:
91%
sajnálom hogy neked az a legnagyobb problémád hogy kicsit vissza akarnak rántani való életbe.Ja persze ha azért mentél hozzá hogy eltartson akkor persze érthető a felháborodásod.Bocs ha kissé cinikus vagyok de ne haragudj nem tudlak sajnálni.Sokaknak sokkal nagyobb problémái vannak mint hogy nem mehet mozi után étterembe és nem járhat havonta fodrászhoz kozmetikushoz stb stb
2011. febr. 21. 21:48
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!