A férjem azt akarja hogy én osszam be a havi 100at kettönkre. Eddig 55+60at kaptam töle saját magamra. Szerintetek hogy mondjam neki hogy nem tudom nem akarom beosztani?
bkv bérlet 10,
ügye milyen hamar elmegy? és nem pénéhes vagyok de ez volt a megállapodásunk és nagyon szeretem öt nem tzdnék élni nélküle lelkileg sem ezért szar az egész
Sziasztok!
Most lehet, hogy sokan le fognak pontozni, de leírom...hátha kicsit tanulsz belőle.
A férjem és én kb. így éltünk, csak én is dolgoztam. Bróker voltam, havi 4-500ezer ft-os keresettel. Ő havi 200-300ezer ft között kapott.
Bevállaltunk egy házat, nem sok, 8milla hitelre, havi 60ezer ft.
Aztán berendeztük, és jött a baba, pedig a férjemnek nem lehet. (rákos volt és kemora járt9 Szóval csoda volt, de egyből veszélyeztetett terhes lettem. Szóval meló dobva. De szerencsére volt sok félretéve, így egy-két dologról lemondva ugyanott voltunk. Pl én főztem, nem volt fitness, szoli, műköröm...stb.
Meg lett a pici, és mivel nem hittük, bevállaltunk még egyet. A második születése után kiderült az első piciről, hogy autista, és mindkettő táplálékallergiás.
A férjem lelépett.
Most havi 26ezer ft-ból próbálom eltartani őket! Se gyerektartás, se semmi. A spórolt pénzünkkel pedig lelépett és nőcskéhez.
Szóval hidd el, nem minden a pénz. Inkább legyél egy kicsit takarékos és talpraesett, mintsem hogy abból, amid most van....pofára ess.
Szerintem csak annyi a szitu, hogy megpróbál nevelni egy kicsit, és mivel tudja, hogy nem fogtok örökké így élni, félretesz a szűkösebb időkre. Ami részéről okos dolog. Az viszont butaság, hogy te nem érted meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!