Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem azt akarja hogy én...

A férjem azt akarja hogy én osszam be a havi 100at kettönkre. Eddig 55+60at kaptam töle saját magamra. Szerintetek hogy mondjam neki hogy nem tudom nem akarom beosztani?

Figyelt kérdés
2011. febr. 21. 20:59
 111/157 anonim ***** válasza:
78%

Én írtam.

Sajnos több ilyen nőt is láttam, akit jobban érdekelt a körme állapota, meg hogy péntek este melyik plázába menjen, mint hogy a gyerkőcnek épp fáj a pocija vagy a foga.

Simán lepasszolta. S mint az eddigi írásaiból kiderült minden normális megnyilatkoztatásra nyervog, hogy de így kell a pénz, úgy kell a pénz. Mert így akar kinézni, meg úgy akar szórakozni.

Szóval hol a férj email címe? :D

2011. febr. 21. 22:33
 112/157 anonim ***** válasza:
84%
Azért csak óvatosan, a csecsemő nem pszichiáter. A nevelés van olyan nehéz feladat, hogy ne lelkibeteg emberre legyen bízva.
2011. febr. 21. 22:35
 113/157 anonim ***** válasza:
70%
Valószínűleg a Férj tudja, hogy a kedvesének mennyire fontos a pénz, ezért is ad neki ennyit/ad neki meg mindent. Az, hogy most azzal viccelődsz, hogy írsz a Férjnek, egyáltalán nem vicces, viszont sokkal gusztustalanabb, és primitívebb annál, mint amit a kérdező idáig írt.
2011. febr. 21. 22:36
 114/157 anonim ***** válasza:
81%

20 éves fiatal lány, gondolom a férje egész nap melózik, nem igen tapasztalta még meg a tényleges házassági életet és még ez neki a legfontosabb.

Császárt meg hiába kérne, nem kívánság műsor.

Én mindenesetre azért ismeretlenül ennyire nem fogom leírni. Én is ismerek ilyen nőt, mástól elszedi a pénzt, a gyerekek turiból öltöznek,neki műkörme és plazma TV-je van és a vicc, hogy az a nő minden, csak nem gazdag...

Szóval nem feltétlenül rossz a kérdező, talán csak rosszul fejezte ki magát.

2011. febr. 21. 22:37
 115/157 anonim ***** válasza:
76%

S valószínű ezért is mondta meg neki, hogy osszon be 100-at kettejükre. :)

Annyi eszem meg van, hogy ne küldjem el neki, de kíváncsi voltam, tényleg annyira hülye-e a kérdező, hogy simán kiadja :) Mert sajnos ezt is kinézem belőle.

Mert még mindig van egy-két kérdés amire nem válaszolt

2011. febr. 21. 22:37
 116/157 anonim ***** válasza:
37%
Én is föltettem elég sok kérdést, és nekem az összesre válaszolt a Kérdező. Semmi olyat nem írt, amiből arra következtethettünk volna, hogy buta, vagy rossz anya lenne, csak arra, hogy fontos neki a pénz. Honnan tudod, hogy a gyerkőcöt nem vinné el minden nap forró csokizni, vagy nem venne neki minden nap új ruhákat? Az egyetlen primitív hozzászólása a szexelvonás volt, de talán ezt mostanra Ő is belátta.
2011. febr. 21. 22:41
 117/157 anonim ***** válasza:
100%
Ja elment is teljesíteni a havi apanázsért :)
2011. febr. 21. 22:43
 118/157 anonim ***** válasza:
38%
Ezt mondom, amikor az irigységre gondoltam. Hülyének és rossz anyának nevezték, holott mindössze annyit tudnak róla, hogy a férje tartja el, nem is rosszul.Általában mindenkit utálnak, akinek jól megy, ha lenne még Joshi Bharat,akkor ajánlanám az sms csíkot. Kb. itt is hasonló megy.
2011. febr. 21. 22:43
 119/157 anonim ***** válasza:
100%

Igen szidás van...de

azt állítja magáról, hogy kommunikációs szakos csinos plázacica akinek fontos a pénz...aláírom nem utálni való

de hogy hülye az hétszentség! könyörgöm a fenti mondatból kiindulva, ha nem tetszik valami akkor LEKOMMUNIKÁLOM az illetékessel, nem pedig rohanok a saját igazamat igazoltatni vadidegen, noname emberekkel

2011. febr. 21. 22:45
 120/157 anonim ***** válasza:
16%
Ennyi erővel mindenki hülye, aki kérdez. Erre való az oldal, nem írta,hogy nem beszélte meg a férjével.
2011. febr. 21. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!