A férjem azt akarja hogy én osszam be a havi 100at kettönkre. Eddig 55+60at kaptam töle saját magamra. Szerintetek hogy mondjam neki hogy nem tudom nem akarom beosztani?
Én írtam.
Sajnos több ilyen nőt is láttam, akit jobban érdekelt a körme állapota, meg hogy péntek este melyik plázába menjen, mint hogy a gyerkőcnek épp fáj a pocija vagy a foga.
Simán lepasszolta. S mint az eddigi írásaiból kiderült minden normális megnyilatkoztatásra nyervog, hogy de így kell a pénz, úgy kell a pénz. Mert így akar kinézni, meg úgy akar szórakozni.
Szóval hol a férj email címe? :D
20 éves fiatal lány, gondolom a férje egész nap melózik, nem igen tapasztalta még meg a tényleges házassági életet és még ez neki a legfontosabb.
Császárt meg hiába kérne, nem kívánság műsor.
Én mindenesetre azért ismeretlenül ennyire nem fogom leírni. Én is ismerek ilyen nőt, mástól elszedi a pénzt, a gyerekek turiból öltöznek,neki műkörme és plazma TV-je van és a vicc, hogy az a nő minden, csak nem gazdag...
Szóval nem feltétlenül rossz a kérdező, talán csak rosszul fejezte ki magát.
S valószínű ezért is mondta meg neki, hogy osszon be 100-at kettejükre. :)
Annyi eszem meg van, hogy ne küldjem el neki, de kíváncsi voltam, tényleg annyira hülye-e a kérdező, hogy simán kiadja :) Mert sajnos ezt is kinézem belőle.
Mert még mindig van egy-két kérdés amire nem válaszolt
Igen szidás van...de
azt állítja magáról, hogy kommunikációs szakos csinos plázacica akinek fontos a pénz...aláírom nem utálni való
de hogy hülye az hétszentség! könyörgöm a fenti mondatból kiindulva, ha nem tetszik valami akkor LEKOMMUNIKÁLOM az illetékessel, nem pedig rohanok a saját igazamat igazoltatni vadidegen, noname emberekkel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!