Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnátok ha menyetek nem...

Mit szólnátok ha menyetek nem engedné hogy a facebookra tegyetek fel képeket az unokátokról?

Figyelt kérdés
júl. 18. 20:31
1 2 3 4 5 6 7
 51/65 anonim ***** válasza:
92%
Igaza van. Nem arra van a gyerek hogy mutogasd a neten. Ki tudja mire használják a képeket a perverzek. Ilyen miatt vitázni a menyeddel nettó mérgezés és önzőség.
júl. 19. 10:36
 52/65 anonim ***** válasza:
69%
Sokan pedig azért csinálnak gyereket, hogy legyen mit mutogatni.
júl. 19. 10:46
 53/65 anonim ***** válasza:
73%
Téged is azért csináltak?
júl. 19. 11:36
 54/65 anonim ***** válasza:
100%
Ennyire ne legyen valakinek jobb dolga, hogy az a hobbija, hogy az onokát rakja fel facéra.
júl. 19. 11:38
 55/65 anonim ***** válasza:
96%

Ok, szerintem a kérdést lezárhatjuk, a kérdező nem reagált egyszer sem, és már csak ismételgetjük magunkat.

Lehet, hogy nem is igazán érdekelte a dolog, csak munkából növeli az oldal látogatottságát egy rakás kérdéssel.

júl. 19. 11:47
 56/65 Metionin ***** válasza:
100%
Nem tennék fel képeket az unokákról. Bár magamtól is lenne annyi eszem, hogy az illető engedélye nélkül nem teszek fel képet róla. Nagyon kicsi gyerekről meg alapból nem tennék.
júl. 19. 13:17
 57/65 anonim válasza:
90%
Mi már csesztük le ezért anyósomat a férjemmel. Mi sem rakunk ki képet, más rokonnak se engedjük és őt is külön megkértük, hogy ne rakjon ki. Kicsit besértődött, de pont nem érdekel. Mondjuk ő semmivel kapcsolatban nem tartja tiszteletben a kérésünket és mindig megy a sértődés.
júl. 19. 13:44
 58/65 anonim ***** válasza:
93%
Soha semmilyen közösségi oldalra nem teszünk ki családi képeket, és nem is osztunk meg családi eseményeket.
júl. 19. 13:44
 59/65 anonim ***** válasza:
100%
Anyukám is rakott ki képeket a gyerekeimről, olyat is amin épp fürdenek. Megkértem, normális hangnemben, hogy legyen szíves letörölni, elmagyaráztam a veszélyeit ilyen képek megosztásának a közösségi médiában és azt is, hogy a gyereknek is van talán beleszólása, hogy miket posztolnak róla. Kislányom már 12 éves, ő kifejezetten utálja, ha bármit posztolnak róla. Az ő döntése, hogy mit szeretne magáról viszontlátni a neten. Anyukám megértette és szó nélkül törölte, de elmondta, hogy szerinte túlzásba esek és túlaggódom. Attól függetlenül, hogy nem értünk egyet, tiszteletben tartotta a kérésemet és azóta sem posztol képet a gyerekeimről. Az egyik hugom igazi facebook mániás. Ő naponta oszt meg képet a gyerekeiről, így anyukám is megteheti, hogy a többi unokával dicsekszik. Ez nekik így jó, nem szólok bele és én is tiszteletben tartom, pedig súlyos hibának gondolom, amit csinálnak. Ő dolguk, az én dolgom meg az enyém.
júl. 19. 15:48
 60/65 anonim ***** válasza:
100%
Tiszteletben tartanám.
júl. 19. 19:29
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!