Mit szólnátok ha menyetek nem engedné hogy a facebookra tegyetek fel képeket az unokátokról?
Figyelt kérdés
júl. 18. 20:31
51/65 anonim válasza:
Igaza van. Nem arra van a gyerek hogy mutogasd a neten. Ki tudja mire használják a képeket a perverzek. Ilyen miatt vitázni a menyeddel nettó mérgezés és önzőség.
52/65 anonim válasza:
Sokan pedig azért csinálnak gyereket, hogy legyen mit mutogatni.
54/65 anonim válasza:
Ennyire ne legyen valakinek jobb dolga, hogy az a hobbija, hogy az onokát rakja fel facéra.
55/65 anonim válasza:
Ok, szerintem a kérdést lezárhatjuk, a kérdező nem reagált egyszer sem, és már csak ismételgetjük magunkat.
Lehet, hogy nem is igazán érdekelte a dolog, csak munkából növeli az oldal látogatottságát egy rakás kérdéssel.
56/65 Metionin válasza:
Nem tennék fel képeket az unokákról. Bár magamtól is lenne annyi eszem, hogy az illető engedélye nélkül nem teszek fel képet róla. Nagyon kicsi gyerekről meg alapból nem tennék.
57/65 anonim válasza:
Mi már csesztük le ezért anyósomat a férjemmel. Mi sem rakunk ki képet, más rokonnak se engedjük és őt is külön megkértük, hogy ne rakjon ki. Kicsit besértődött, de pont nem érdekel. Mondjuk ő semmivel kapcsolatban nem tartja tiszteletben a kérésünket és mindig megy a sértődés.
58/65 anonim válasza:
Soha semmilyen közösségi oldalra nem teszünk ki családi képeket, és nem is osztunk meg családi eseményeket.
59/65 anonim válasza:
Anyukám is rakott ki képeket a gyerekeimről, olyat is amin épp fürdenek. Megkértem, normális hangnemben, hogy legyen szíves letörölni, elmagyaráztam a veszélyeit ilyen képek megosztásának a közösségi médiában és azt is, hogy a gyereknek is van talán beleszólása, hogy miket posztolnak róla. Kislányom már 12 éves, ő kifejezetten utálja, ha bármit posztolnak róla. Az ő döntése, hogy mit szeretne magáról viszontlátni a neten. Anyukám megértette és szó nélkül törölte, de elmondta, hogy szerinte túlzásba esek és túlaggódom. Attól függetlenül, hogy nem értünk egyet, tiszteletben tartotta a kérésemet és azóta sem posztol képet a gyerekeimről. Az egyik hugom igazi facebook mániás. Ő naponta oszt meg képet a gyerekeiről, így anyukám is megteheti, hogy a többi unokával dicsekszik. Ez nekik így jó, nem szólok bele és én is tiszteletben tartom, pedig súlyos hibának gondolom, amit csinálnak. Ő dolguk, az én dolgom meg az enyém.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!