Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnátok ha menyetek nem...

Mit szólnátok ha menyetek nem engedné hogy a facebookra tegyetek fel képeket az unokátokról?

Figyelt kérdés
júl. 18. 20:31
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen igaza van.én sem engedném

Nagyon sok beteg ember van..

júl. 18. 22:58
 32/65 anonim ***** válasza:
83%
Kiirtottam minden ilyen felesleges dolgot az életemből: Facebook , instagram, TikTok . Igen, igazuk van.
júl. 18. 23:08
 33/65 anonim ***** válasza:
95%

Egyetértek a többséggel. Én sem rakom ki a gyerekeim képeit. Egy kezemen megtudnám számolni azt is,ha a 4 gyermekemről privátban küldtem ismerősöknek képet.

De van itt valaki,aki nagyon myomja,hogy apuka is dönthet. Ha az én férjemmel ebben nem értenénk egyet,akkor a nagyi a válási papírokat pakolhatná ki a netre. Ilyen anyósom sose legyen,aki az én döntésemet megvétózná,mert a gyerek apját ő szülte.

júl. 19. 00:02
 34/65 anonim ***** válasza:
97%
Teljes mértékben igazat adok neki. 5 lerc alatt a dark neten keringene és hazáig hallanám vm pedofil fitymacsattogását.
júl. 19. 05:52
 35/65 anonim ***** válasza:
100%

Kérnem se kellett. Mindkét nagyi tudja, hogy nem posztolgatjuk a gyereket, nem ott éljük az életünket, ők sem akarják mindenkinek mutogatni, hogy "milyen büszkék rá", megteszik személyesen 🤷🏼‍♀️. Anyósom még dolgozott, amikor a gyerek született, nyilván elmondta a jó hírt, hogy meglett az unoka, a kolléganőinek megmutatta a képet, de nem posztolta ki, telefonon mutatta meg. Ezzel semmi gond! Van egy csomó képe róla (7 éves már), de eszébe sem jut kirakni (sem a másik 3 unokáról). Ha valakivel olyan viszonyban van, hogy összejárnak és megmutatja oké, de nem teszi ki sehova. Pedig ő elég sokszor használja a Facebookot, sokat kirándulnak, arról rengeteg kép van fent. Anyám meg annyira használja a közösségi médiát, hogy azon kommunikál sok ismerősével, de ha 5 kép van kint neki (egyik sem az unokáiról) sokat mondtam.

A szülők meg ezt megszokták beszélni. Hiába kérdezik apukát, ha nincs kint kép, vagy csak évente 1, akkor ő sem fogja engedni, mert megbeszélték már. Erősködni meg felesleges, mert maximum vitát generál. Ér annyit pár like, hogy családi vita legyen? Mert "büszkélkedni" akar valaki az unokával? Aminek a nagyrésze amúgy illem, rányomnak vagy odaírnak valamit, mert "illik". Nem így kell büszkének lenni a gyerekre/unokára, hogy teleszemetelen vele az internetet.

júl. 19. 05:59
 36/65 anonim ***** válasza:
97%

Ha nem tartanád tiszteletben magadtól, a helyében sorra jelenteném a facebookon a személyiségi joggal való visszaélést első körben, és remélném, hogy előbb-utóbb törölné a Facebook a profilodat.

Ha annyira ki akarod ventillálni, hogy milyen "büszke" vagy, posztold a kajákat, amiket főztél.

Gyerekről meg max. rendes fotót, és nem feltenni a netre, hanem SZEMÉLYESEN meghívni a barátokat, és úgy mutogatni néhányat. Az már sokkal kevésbé beteges.

júl. 19. 06:24
 37/65 anonim ***** válasza:
98%
én anyukámra szoltam rá hogy nem posztolja ki sehová lånyom friss képėt. ės nem értete miėrt . ugyhogy nem kap több kėpet.
júl. 19. 06:27
 38/65 anonim ***** válasza:
94%

Emlékszel, hogy tanítottad a gyerekedet arra, hogy ne álljanak szóba idegenekkel?

Ismered azt a mondást, hogy egy kép többet ér ezer szónál?

Akkor miért akarsz képeket mutogatni idegeneknek is?!

júl. 19. 07:23
 39/65 anonim ***** válasza:
97%

Egyrészt de, baromira fennáll a pedofília veszélye még az újszülötteknél is. Hadd ne említsek pár esetet.

Másrészt max az elfogadható, hogy a babuci szépen eltakarva kerül ki, privát (tehát csak ismerősök láthatják) beállítással, az is a szülők engedélyével.

Épp a múlt héten pörgettem a facebookot, amikor valami ismerősöm ismerősének a fotója ugrott be. Újszülött kisfiú széttárt lábakkal (kábé a kép középpontja volt a pöcörője), és még csupa magzatmáz.

Megértem és örülök, hogy az egész család büszke és boldog, de én a számba hánytam egy kicsit. Ezt pont nem akartam látni.

júl. 19. 07:39
 40/65 anonim ***** válasza:
93%
15-ös, hogyha meglátnám, hogy kiteszi az "apuka engedélyével", jelenteném a fészen, hogy szedjék le, aztán elbeszélgetnék az idióta férjemmel, mennyire ment el az esze.
júl. 19. 08:20
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!