Négy unoka nagymamája vagyok, és soha nem tennék ki képeket az unokáimról. Más fényképet sem teszek ki, a privát dolgok nem valók a világ szemei elé....
2024. júl. 18. 21:39
22/65 anonim válasza:
Nem csak a pedofília miatt nem.
Néha elfelejtik a posztolók, hogy az otthon készült kép ha kikerül, nem biztos, hogy másnak is cuki.
Pl láttam olyan videót ismerősnél, hogy otthoni medence mellett a 6éves kislány szaltózik egy fürdőbugyiban. Persze, ügyes volt meg minden, de szeptembertől iskola, sok új ismerős, a videó meg előkerült.
Iszonyatosan égett a kislány.
2024. júl. 18. 21:41
23/65 anonim válasza:
Tegyen fel képet magáról az anyós az a véleményem.A szülő joga eldönteni engedi vagy sem, hogy kirakjanak képet a gyerekéről vagy sem bármilyen platformra.
Tiszteletben kell tartani ezt a döntést.
2024. júl. 18. 21:42
24/65 anonim válasza:
"A szülő joga eldönteni engedi vagy sem, hogy kirakjanak képet a gyerekéről vagy sem bármilyen platformra"
De lehet, hogy apuka engedné.
2024. júl. 18. 21:47
25/65 Thunderfairy válasza:
Jó is hogy nem engedi. Nem olyan biztonságos a Net. Ki tudja milyen alakok is láthatják. Az én profilképeim is mindig anime lányok szoknak lenni.
2024. júl. 18. 21:49
26/65 anonim válasza:
Én saját anyámat kértem meg ne pakolja tele a facet a gyerekeim képével. Főleg ha más is van rajta. Tiszteletben tartja. Szülinapokon tesz ki de mai napig megkérdez előtte.
2024. júl. 18. 21:51
27/65 anonim válasza:
Örülnék neki, hogy ilyen normális.
2024. júl. 18. 22:02
28/65 anonim válasza:
Az ostoba nyuggerek töröltették a hozzászólásomat!
Pedig nagyon is helytálló volt!
IQ pontszámhoz kellene kötni a net használatát, meg a szavazást is!
2024. júl. 18. 22:20
29/65 anonim válasza:
Kövezzetek meg, de engem nem zavar ha a nagyszülők tesznek ki képet a babánkról, had legyenek büszkék az unokára, viszont ne napi 50 kép legyen és normális, elfogadható. Ismerek én is olyat aki olyan képeket tesz ki ahogy tömi csokival a gyerekeket meg hasonlók, na az elég gáz. De szerintem néha 1-1 cuki kép simán belefér
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!