Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy családtag miatt tv előfize...

Egy családtag miatt tv előfizetés?

Figyelt kérdés

Októberben ideköltözött a szomszédunkhoz az anyukája. Azóta hallgatjuk a veszekedéseket, sírásokat és ha az utcán találkozunk a panaszkodást.

Azt kell tudni a szomszédainkról hogy nincs nekik tv előfizetésük csak internet meg netflix. Mióta ideköltözött a néni azóta megy a veszekedés mert hogy ő követeli hogy köttessenek be neki tv előfizetést, a család viszont erre nem hajlandó. Egy idő után megunva a vitákat felajánlották neki hogy oké rendben de akkor neki kell fizetni mert a családból senkisem tart rá igényt. Ezt a mami visszautasította mondván hogy nehogymár neki kelljen fizetni mikor van 3 tvkészülék a házban. Tv azóta sincs náluk bekötve, és mi szomszédok azóta is hallgatjuk panaszkodást a mamitól.

Én jogosnak tartom azt hogy nem engednek neki, hisz ő költözött ide hozzájuk és neki van olyanra igénye amire négy másik személynek nincs.

Ti mit gondoltok, ti mit tennétek?

tegnap 12:34
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
94%
Én még akkor se köttetnék be tv-t a házamba ha másvalaki fizetné, annyira irritál. :D De tényleg az lenne a minimum hogy az fizesse aki használja.
tegnap 12:36
 2/44 Katona Dius ***** válasza:
94%
Én azt mondanám, amit a szomszédék. Mehet az előfizetés, de akkor a mami fizeti, mert neki kell.
tegnap 12:36
 3/44 anonim ***** válasza:
32%

Most komolyan, idegen helyre költözik, nyilván nem fiatal, otthon van. És képesek ezen balhézni vele?

Simán előfizetném neki.

tegnap 12:39
 4/44 anonim ***** válasza:
43%

"ideköltözött a szomszédunkhoz az anyukája"

Szóval a szomszéd a saját édesanyjától sajnálja a TV-előfizetést, ami biztos kedvező áron lenne az internet és a Netflix mellé.

És a szomszéd anyukája boldog lenne. Ha nehezére esik kifizetni, valószínűleg nagyon kiszolgáltatott helyzetben, kényszerből van a gyerekénél.

Semmi közöm hozzá, de sajnálom a mamát.

tegnap 12:41
 5/44 Katona Dius ***** válasza:
83%
Amúgy az is kérdéses, hogy kinek milyen a hozzá állása. Ha a maminak ez a 80. vacak, amit kikövetel magának, akkor persze, hogy egy vasat sem adnék bele.
tegnap 12:45
 6/44 anonim ***** válasza:
80%
Aki egyet ért azzal, hogy ne a mama fizesse pedig csak ő használja akkor is egyet értene vele, ha fordítva lenne, hogy a mamához megy az unoka akinek kell a netflix és mondaná, hogy hát mama te fizeted hiszen 3 tv van én csak az egyiken nézem úgyis. Gondolom nem. Pedig ugyan az mi sem nézünk otthon tévét ha anyám hozzánk költözne és akarna vegye meg semmi akadálya
tegnap 12:46
 7/44 anonim ***** válasza:
91%

Azt innen nem tudhatom, hogy mit és mennyit "követel", lehet, hogy csak nagyon szeretné, mert az lenne a szórakozása, lehet, hogy az egyetlen társasága.

Hogy eddig mit követelt ki, azt sem tudhatom.

tegnap 12:48
 8/44 Katona Dius ***** válasza:
89%
Amúgy az sem derül ki, miért költözött oda a mama. Nincs kizárva, hogy jó a nyugdíja, csak már nem tudja ellátni magát fizikailag. Persze az is benne van, hogy anyagilag voltak gondjai, és így oldották meg. Ezt nem tudni.
tegnap 12:49
 9/44 A kérdező kommentje:
#8 Ezt a részét nem tudom, nem mondták, és nem is firtattam hisz nem tartozik rám.
tegnap 12:52
 10/44 anonim ***** válasza:
56%
Nem fizetném más felnőtt ember hobbiját. Gondolom tv készüléket is kellene venni neki, meg helyet ahova azt rakhatja, stb. Fizesse aki használni akarja.
tegnap 12:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!