Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy családtag miatt tv előfize...

Egy családtag miatt tv előfizetés?

Figyelt kérdés

Októberben ideköltözött a szomszédunkhoz az anyukája. Azóta hallgatjuk a veszekedéseket, sírásokat és ha az utcán találkozunk a panaszkodást.

Azt kell tudni a szomszédainkról hogy nincs nekik tv előfizetésük csak internet meg netflix. Mióta ideköltözött a néni azóta megy a veszekedés mert hogy ő követeli hogy köttessenek be neki tv előfizetést, a család viszont erre nem hajlandó. Egy idő után megunva a vitákat felajánlották neki hogy oké rendben de akkor neki kell fizetni mert a családból senkisem tart rá igényt. Ezt a mami visszautasította mondván hogy nehogymár neki kelljen fizetni mikor van 3 tvkészülék a házban. Tv azóta sincs náluk bekötve, és mi szomszédok azóta is hallgatjuk panaszkodást a mamitól.

Én jogosnak tartom azt hogy nem engednek neki, hisz ő költözött ide hozzájuk és neki van olyanra igénye amire négy másik személynek nincs.

Ti mit gondoltok, ti mit tennétek?

tegnap 12:34
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem a család nem tiltotta meg a maminak a Netflixet. És nem hiszem, hogy pénz kérdése lenne. Sokkal inkább az, hogy nem szeretnének egész nap török szappanoperák hallgatni.

Bőven elég nekik a mamát kerülgetni..:)

tegnap 12:53
 12/46 Katona Dius ***** válasza:
33%

Persze, nem is ezzel kezdi a beszélgetést az ember :)

Csak azért hoztam fel, hogy ez is része lehet a visszautasításnak, hogy esetleg a mama ki tudná fizetni magának, mert megteheti. Persze az is benne van, hogy nem.

13/46 anonim ***** válasza:
18%

Itt az albiban van tv, de sosem nézem, be sincs dugva a doboz. Így olcsóbb a net, ezért ezt választotta a tulaj, mivel neki elég nagy családi csomagja van.

Önmagában a tv internet nem lenne olcsóbb szerintem.

14/46 anonim ***** válasza:
100%
Én meg pont fordítva vagyok. Van ugyan a házba két tévé. És mind két tévére van ONE-s Set-top-box-os TÉVÉ előfizetés. De egyikünk se nézi! Hogy akkor minek a TV előfizetés? Jogos a kérdés! Csupán azért van mégis TV előfzteés mert vezetékes telefon + vezetékes internet + vezetékes kábel TÉVÉ, azaz 3 az 1 ben előfizetésként olcsóbra jövök ki mint ha csak internet előfizetésem lenne.
tegnap 13:02
 15/46 anonim ***** válasza:
95%

A Netflixet nyilván külön kell fizetni, de ha már van net, akkor nekem az lenne a minimum, hogy keresnék egy optimális csomagot, ami internet+tv kombó, nem akkora érvágás havonta.

Gondolom anyuka már nyugdíjas, lehet, hogy az egyetlen szórakozása ez lenne.

Mondjuk ez sokban függ attól, hogy ezen az egy dolgon megy a balhé, vagy anyu másban is követelőzik-e.

Ha viszont csak ennyi lenne, akkor nem tagadnám meg tőle, nem érné meg a feszkó egy ilyen pitiáner dolog miatt.

tegnap 13:12
 16/46 anonim ***** válasza:
95%
Idős embereknek sokszor egyetlen szórakozásuk a televízió. Gondolom külön szobában van, ha a készülék is ott lenne, senkit nem zavarnának a szappanoperák. Én megadnám neki amit kér.
tegnap 13:18
 17/46 anonim ***** válasza:
75%

Lehet, hogy ez lenne az egyetlen szórakozása, de az is lehet, hogy a család azért nem akart tévére előfizetni eddig sem, mert elegük lett a propagandaműsorokból meg a reklámokból. Most meg hallgathatnák reggeltől estig az onnan kiömlő szart, mert a "mamának ez az egyetlen szórakozása".

Nézze a mama netflixet, ott is vannak érdekes műsorok. Sőt.

tegnap 13:22
 18/46 anonim ***** válasza:
81%
Elég szomorú ha valakinek ez az egyetlen szórakozása. De akkor is, miért nem tud streaminget nézni? Miért muszáj az üvöltöző reklámokat meg politikai hirdetéseket nyomatni, valami sorozat miért nem elég jó? :D
tegnap 13:29
 19/46 anonim ***** válasza:
76%
#17 Attól, hogy a mama nézi a tv-t, a többieknek nem muszáj. Gondolom van külön szobája, akkor miért zavarna bárkit is, hogy ő ott mit néz és mit nem?
tegnap 13:30
 20/46 anonim ***** válasza:
72%
Gondolom nem mai csirke a néni, neki még a tv az alap. Nem tudom mennyi a tv elofizetes, de nem hinném hogy akkora összeg, hogy az nem férne bele q koltsegvetesembe
tegnap 13:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!