Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy családtag miatt tv előfize...

Egy családtag miatt tv előfizetés?

Figyelt kérdés

Októberben ideköltözött a szomszédunkhoz az anyukája. Azóta hallgatjuk a veszekedéseket, sírásokat és ha az utcán találkozunk a panaszkodást.

Azt kell tudni a szomszédainkról hogy nincs nekik tv előfizetésük csak internet meg netflix. Mióta ideköltözött a néni azóta megy a veszekedés mert hogy ő követeli hogy köttessenek be neki tv előfizetést, a család viszont erre nem hajlandó. Egy idő után megunva a vitákat felajánlották neki hogy oké rendben de akkor neki kell fizetni mert a családból senkisem tart rá igényt. Ezt a mami visszautasította mondván hogy nehogymár neki kelljen fizetni mikor van 3 tvkészülék a házban. Tv azóta sincs náluk bekötve, és mi szomszédok azóta is hallgatjuk panaszkodást a mamitól.

Én jogosnak tartom azt hogy nem engednek neki, hisz ő költözött ide hozzájuk és neki van olyanra igénye amire négy másik személynek nincs.

Ti mit gondoltok, ti mit tennétek?

tegnap 12:34
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:

14-es

3 az 1-ben. Minek a vezetékes telefon?

3 az 1-ben csomagból csak az internetet használod. Jó üzlet.

tegnap 18:44
 42/46 anonim ***** válasza:
19%
Ha nem követelőző a mama, én simán kifizetném. Amúgy az jutott eszembe, az örökség majd jól fog jönni a mama után, ugye?
tegnap 20:54
 43/46 anonim ***** válasza:
38%
Én megértem az anyukát. Harmincasként is alig találok elfogadható műsort a Netflixen, nemhogy egy nyugdíjas. Ők nem a b...zulást, feliratos műsorokat szokták meg. Ráadásul nehezen kezelik az okostv-t is. Internetről sem tud a többségük filmet elindítani, főleg ha ezerrel ugrálnak be a reklámok. Hagyományos tv-n, többféle műsorból szeretnének válogatni. Ha úgy kellett odaköltöznie a gyerekeihez, nyílván nincs felesleges többezer forintja az előfizetésre. Nem hiszem el, hogy ennyit nem lehet anyának kifizetni. Ő is megvett minden szart az érintettnek gyermekkorában. Az gondolom nem baj, amikor a szülők fizetnek mondjuk Xbox előfizetést, holott csak a gyerek használja. Szóval hányingerem van a kérdésben szereplő családtól, illetve nem értem, hogy a kérdező is milyen alapon ugat bele ilyesmibe
tegnap 21:22
 44/46 anonim ***** válasza:
54%
A család megérthetné hogy az idősek pl mamám is a tvhez ragaszkodik, a fiszemf.szom török szappanopera amit néz nincs a netflixen. Meg kezelni sem tudják. Mamám múltkor felgívott azért mert elromlott a tvn a hang..közben csak lenémítottam neki. Az ilyen kaliber nem fog netezgetni meg ilyenek.
tegnap 21:54
 45/46 anonim ***** válasza:
Hát b+, nekem se tévé előfizetésem nincs, se otthoni internet előfizetésem, sőt még tévékészülékem sem, de ha az idős édesanyámnak hozzám kellene költöznie és tévézni akarna, akkor szó nélkül vennék egy készüléket, meg előfizetnék, ahelyett, hogy a szomszédomhoz járnék rinyálni, mert a mama tévézne.
ma 06:50
 46/46 Senior Séf ***** válasza:
Mi 15 éve nem nézünk tévét, szóval nálunk aztán nyavalyoghatna.
ma 12:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!