Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elváltam ès új párom van, az...

Elváltam ès új párom van, az előző kapcsolatomból van kèt kiskorú gyermekem, akiket 2 hetente 2 napra láthatok. Az új párom nem tudja elfogadni őket....Elfogadható ez?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Elváltam ès új párom van, az előző kapcsolatomból van kèt kiskorú gyermekem, akiket 2 hetente 2 napra láthatok.

Az új párom nem tudja elfogadni őket, állítása szerint, utálja a gyermekeimet, mert a volt páromat látja bennük ès biztos befolyásolja őket. Így most úgy döntött, hogy amikor a gyerekek velem vannak, ő programokat szervez magának. Elfogadható szerintetek ez?

tegnap 21:15
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem nem elfogadható az olyan partner, aki nem képes vagy nem is akar a másik gyerekeivel legalább egy semleges kapcsolatot kialakítani. Hosszútávon bajok lesznek, el fogja marni a gyerekeiddel való kapcsolatot, különösen ha közös gyerek is lesz. Elég nagy red flag.
tegnap 21:17
 2/20 anonim ***** válasza:
94%
Minek jott ossze gyerekes pasival ha utalja a gyerekeket? Vagy csak a tieidet utalja?
tegnap 21:29
 3/20 anonim ***** válasza:
85%

Ez benne volt a pakliban mielott megismerkedtetek nem ?

De kulonben is ez nem zsak utca ....tehat szevasz haver !!

tegnap 21:39
 4/20 anonim ***** válasza:
72%
Nem fogadható el. Úgy dobnám ki ezt a nőstényt, hogy keze-lába eltörik. Biztos, hogy nem választanék olyan párt, aki gyűlöli a gyerekeimet és áskálódik ellenük.
tegnap 21:44
 5/20 anonim ***** válasza:
78%
Úgy vágnám ki, mint macskát 💩ni!
tegnap 21:54
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem!
tegnap 21:55
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Kérdés, te el tudod-e fogadni.

Én úgy vágnám ki azt a nőt (gondolom te vagy a férfi, egyébként én is az vagyok), hogy a lába nem érné a földet.

Remélem nem emiatt a nő miatt váltatok el...

tegnap 22:00
 8/20 anonim ***** válasza:
90%
Úgy gondolom, nem. Miért kezdett olyannal, akinek vannak gyerekei, ha nem tud elfogadóan viszonyulni?
tegnap 22:21
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Mi történik akkor, ha a gyerekek anyja valamiért nem tud egy ideig gondoskodni róluk? Kórházba kerül például. Akkor az apához kerülnek normális esetben, az új nő szakít arra az időszakra, amíg a pasi valódi apaként neveli a gyerekeit?

Sosem könnyű ilyen emberrel kezdeni, de meg lehet oldani, ha mindenki akarja. Szerintem a párod nem akarja. Jól gondold át,mit fogadsz el tőle.

tegnap 22:23
 10/20 anonim ***** válasza:
83%

Neked mi lenne a fontos?

Egy kvázi idegen személy, aki ma még veled van, holnap meg már nem biztos. Az ilyen emberek, akik képesek a párjukat választás elé állítani, megsúgom, nem szeretnek.

Vagy a gyerekeid, akikkel ha sikerül egy jó kapcsolatot kiépíteni, életed végéig melletted lesznek, még ha távol is lennének tőled, akkor is szeretnének.

Nőd lehet több is, mást is találhatsz, egy kedvesebbet, aranyosabbat, akinek nem ködösíti el a fejét a féltékenység, és nem akar magának kisajátítani egy embert, és aki megérti, hogy a gyerekek fontosabbak, mint ők maguk.

Gyereked is lehet más, de te otthagynád őket? Nekik lehet te vagy most a világ, főleg, hogy nem vagy ott velük már. Gondold el, hogy mennyire megsebeznéd őket ezzel, hogy egy nőt választasz, akivel kitudja meddig leszel együtt.

tegnap 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!