Mit szólnátok ha menyetek nem engedné hogy a facebookra tegyetek fel képeket az unokátokról?
Figyelt kérdés
júl. 18. 20:31
1/65 anonim válasza:
Hogy igaza van. A gyerek nem vásári mutatvány. Sok a pedó köcsg.
4/65 anonim válasza:
Nem véletlenül kéri. Énis csak nagyon ritkan rakok ki kepet, akkor se arccal. Túl sok a beteg ember az interneten
5/65 anonim válasza:
Helyes. A vénségek többsége digitális analfabéta, akik a legalapvetőbb biztonsági beállításokkal sincs tisztában. Adathalászok csalják ki a pénzüket, felraknak minden szart. Fürdöző, meztelen képeket az unokákról, hadd vadássza le valami pedó, aki majd úgyis kegyelmet kap.
6/65 anonim válasza:
Mivel ő az anyja tiszteletben tartanám a kérését. Fordított esetben én sem értéleném ha az én gyerekemről raknának ki fényképeket
7/65 anonim válasza:
Abszolút egyetértek. A saját gyerekemrol sincs semmi fotó a facebookon. Nem bazari majom.
8/65 anonim válasza:
Keresni kell egy olyan unokát, akit fel lehet rakni.
9/65 anonim válasza:
Nekem mondjuk eszembe nem jutna telirakni fészt kisgyerekekről készült képekkel, szóval nem kellene szólnia. :D
Csak hát sok "nagyi" kőbunkó és s..ghülye, ezért neki külön mondani kell - amin meg megsértődik persze.
10/65 anonim válasza:
Elgondolkodnék, mennyi hülyeséget is posztolok, ha már külön figyelmeztetnie kellett és semmi esetre sem tennék fel képet az unokámról.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!