Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnátok ha menyetek nem...

Mit szólnátok ha menyetek nem engedné hogy a facebookra tegyetek fel képeket az unokátokról?

Figyelt kérdés
júl. 18. 20:31
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 anonim ***** válasza:
98%
Én sem engedem Anyukámnak. Már előre szóltam neki, tiszteletben tartotta.
júl. 18. 21:18
 12/65 anonim ***** válasza:
96%
Azt, hogy végre értelmes ember is került a családomba.
júl. 18. 21:22
 13/65 anonim ***** válasza:
96%
Az hogy igaza van,nincs gyerekem de sok beteg állat van és nem kell a gyerekeket ki szolgàltatni,védeni kell a gyerekeket,36f
júl. 18. 21:23
 14/65 anonim ***** válasza:
85%

Nem bántás, de az idősebbek talán tényleg nincsenek tisztában az online tér súlyával. Régen fényképeket mutogattak fotó albumokban az unokákról a büszke nagyszülők, ma meg a Facebookra teszik fel a képeket. Csakhogy a kettő nem ugyanaz!!!

Talán, hogy értsd, kérdező, bemásolok ide egy Facebook posztot:

Ezt csak úgy szép csendben kiteszem, tanulságul a büszke szülőknek, nagyszülőknek 😞

Sajnos a mai világban semmi sem elképzelhetetlen. A szöveget másoltam mástól.

"Anya, ma a szupermarketben az újságok mellett álltam, amikor valaki odalépett hozzám. Hogy ne legyek udvariatlan, válaszoltam neki.

Sok gondolat futott át a fejemen, hogy honnan ismerhet engem ez az idegen.

De ő nagyon sok mindent tudott rólam, többek között azt is, hogy tegnap epres süteményt ettem tejszínhabbal.

Anyu, akkor már tudtam, hogy biztos ismerős lehet.

Az út haza kicsit messze van, ezért az illető

felajánlotta, hogy elvisz engem. Megkérdeztem, tudja, hogy hol lakom? Biztos akartam lenni benne, hogy egy barátod az. Aztán az illető részletesen mesélt az otthonunkról, ekkor világossá vált számomra, hogy ez az ember már járt nálunk korábban.

Tudta, hogy az ágyam az ablak alatt van, és hogy a szobámat a kedvenc színemre festetted át.

Hogy a fürdőszoba a szomszéd helyiségben van, és a mosdókagyló közvetlenül az ajtó mögött van.

Így hát beszálltam.

De végül nem érkeztem haza, anya.

Mert egy vadidegen volt. Aki követi a történeteidet a Facebookon, Instagramon. Ahol mindent cenzúrázatlanul megosztasz, megmutatod az arcomat, megemlíted a nevemet, és újra és újra elmeséled a napomat. Feltárva az életemet a-tól z-ig.

Nem vagyok idegen ezeknek az embereknek. Volt idő, amikor mindig velem voltál, de ahogy növök, már egyedül is találkoznak velem. A te védelmed nélkül, a biztonságod nélkül.

Mindent, amit megmutatsz rólam, büszkeségből teszed. Végtelenül büszke vagy rám, és ezt a szeretetet szeretnéd megosztani az egész világgal, de a végén ez a legértékesebb dolog lesz az, amit elveszíthetsz, engem..."

júl. 18. 21:24
 15/65 anonim ***** válasza:
5%
Megkérdezném a fiamat, ő megengedi-e, hiszen szintén a gyerek szülője, dönthet.
júl. 18. 21:27
 16/65 anonim ***** válasza:
100%
Mit szólnék? A szülők döntése, hogy hol és mit mutatnak meg a gyerekről. Amúgy sem az ilyen felületre kell kipakolni, hogy mennyire szereti a nagyi Ödönkét, hanem a valóságban kell bizonyítani. Ha én meglátnám a gyerekem képét, jelenteném és levetetném az FB felületről azonnal, a mamának meg nem küldenék többet.
júl. 18. 21:28
 17/65 anonim ***** válasza:
92%

Én nem posztolok a gyerekeimről. Esetleg egy-egy ünnep, jól sikerült kép.

A sógornőm a fbon éli a családi életét, eszik a gyerek, fürdik a gyerek, futott egy kört a gyerek.. és nem érti miért éri annyi támadás a nevelést illetően.

Egyáltalán nem helyes, semmilyen szempontból.

júl. 18. 21:32
 18/65 anonim ***** válasza:
95%
Kérnie se kell, alap
júl. 18. 21:33
 19/65 anonim ***** válasza:
96%
Apaként válaszolok. A lányom megkért, hogy ne rakjak ki róla képet a facebookra. Ezt tiszteletben tartom.
júl. 18. 21:34
 20/65 anonim ***** válasza:
19%
Én is azt mondom mint a többiek. Egyáltalán nem tanácsos a mai világba kisgyerekekről fotókat ki rakni az internetre. Így hát természetesen meg lehet érteni a menyedet. Egyébként hány éves az unoka, mert ha például mondjuk 6-hónapos akkor még nem nagyon áll fenn a pedofília veszélye
júl. 18. 21:34
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!