Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan, aki 30 ev...

Van itt olyan, aki 30 ev felett visszakoltozott a szuleihez egyeb okok miatt?

Figyelt kérdés
30 + evesen ciki szulokkel lakni?
tegnap 19:43
1 2 3
 1/24 anonim válasza:
84%
Én 43 vagyok, és mindig is velük éltem. De ciki.
tegnap 19:44
 2/24 anonim ***** válasza:
48%
Az a ciki, hogy valakinek ciki a saját szüleivel lakni...
tegnap 19:49
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem, mert elváltak szüleim, és anyukám beteg lett, ezért vissza költöztem hozzá 41 éves koromban, hogy tudjam segíteni. Ennek közel 10 éve. és nem ciki.
tegnap 19:52
 4/24 anonim ***** válasza:
94%
Egyáltalán nem. Ha nem kihasználod őket vagy élősködsz rajtuk akkor nem. Ismerek olyat aki az idős szüleivel lakik és segíti őket mindenben mert ha nem lenne velük nem tudnának megélni és szerintem becsülendő hogy segíti őket. Nem mindenkinek vannak rossz szülei vagy utálják egymást
tegnap 19:54
 5/24 anonim ***** válasza:
55%

Érdekes egy xar világot élünk, ahol bzinak, papagájnak, krvának, pedofilnak stb lenni nem ciki, de szülővel lakni meg szégyen ?!

Aki szereti a szüleit, annak nem ciki velük lakni pláne ha ezzel tudják egymást támogatni.

tegnap 19:56
 6/24 anonim ***** válasza:
88%
Én 37,unokatestvéreim 38 és 35 évesen szülőkkel élnek
tegnap 20:01
 7/24 anonim ***** válasza:
74%

Ciki.

Itt mindenki helyesek, hogy normális. De amikor társkeresőre felmentek mindenki lenézi ha szüleinél lakik, na meg társaságban is hallgatok róla

tegnap 20:15
 8/24 anonim ***** válasza:
75%
Én ismerek olyat, asszem 29 volt a csaj. Vidéki nagyváros, ott is talált munkát a végzettségével, úgy voltak vele hogy teljesen egyedül élt Budapesten évek óta, nem fizet albérletet tovább. Később lett párja, nem tudom jelenleg már vele él-e.
tegnap 20:17
 9/24 anonim ***** válasza:
85%
Unokatesóm visszaköltözött, azóta az anyjáék tartják el, mert baszik rá dolgozni menni 40 évesen. Előtte a tesójával lakott albérletben, de ő elköltözött, egyedül meg úgy vélte, hogy hülye lenne fizetni egy albit, így felmondott és hazacuccolt. Szerintem irtó ciki.
tegnap 20:20
 10/24 anonim válasza:
67%

Nem neked a ciki hanem a nőknek ha megtudják

tegnap 20:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!