Visszakoltozni Magyarorszagra Angliabol hogy otthon jarjak egyetemre?
Elore elnezest az ekezetek miatt, igy is nehezemre esik nyomkodni a betuket telefonrol, nem hogy meg ekezeteket keressek.
Jelenleg 18 eves vagyok es Angliaban jarok iskolaba. Nemtudom mi a magyar megfeleloje ennek az angol iskolanak, de ezutan mar jonne az egyetem. Most lesz hat eve hogy itt elek kint, es attol hogy beszelem az angolt nem birok beilleszkedni. Ha ugy dontok hogy egyetemre fogok menni akkor igy is ugy is messzire kell koltoznom. Ekkor jott az otlet hogy hazakoltozok Budapestre es jarok ott egyetemre, aztan visszakoltozok ide. Gondolom ugyanannyit er az hogyha elvegzem az egyetemet ott, mintha elvegeznem itt. Persze benne van a pakliban az is hogy elfelejtem az angolt addig, de ez szerintem nem fog megtortenni. Kalandvagyam van, es egyedul elkoltozni egy nagyvarosba jol hangzik. Termeszetesen meg semmi nem biztos, ez csak egy buta otlet, es tobb mint valoszinu nem fogok belevagni, es nem is mukodhetne. Gondolatok? Mukodhetne, vagy nem? Ha igen, egyaltalan megerne?
U.i: Hazakoltozes alatt Magyarorszagot ertem, soha nem eltem Budapesten es nincs ott csaladtagom se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!