Van itt olyan, aki 30 ev felett visszakoltozott a szuleihez egyeb okok miatt?
10-es: nem vagyok leszbi, tehát nem érdekel, hogy mit szólnak hozzá a nők! :D
Viszont ismertem olyan férfit, aki annak ellenére, hogy az anyjával lakott, teljesen önállóan vitte az életét és még a kaját is ő készítette.
37 éves vagyok, és jelenleg is szülőiházban élek. Van egy 3 szintes családiház, ami úgy lett kialakítva hogy minden szinten egy generáció lakjon. Ebből 2 szint van kihasználva. Még mielőtt bárki azzal jönne, hogy mamahotel, nem, nem az. Épp ellenkezőleg valamilyen szinten mi tartjuk el a szülőket és nagy szülőket. Mindenki dolgozik, senki nem élősködik.
Saját házra nincsen elegendő pénzünk, albérletnek meg nem látom értelmét.
Együtt tudok lenni a szeretteimmel és tudok nekik segíteni, amiben csak tudok. A ház meg Győr egyik felkapott részén van, szóval még az eladás is könnyű lenne, ha majd egyszer úgy alakulna a sors.
Vannak helyzetek, alkalmak amikor ciki. Találkozások, randik például. kiszamithatatlan h más ember cikinek gondolja-e vagy sem. Effektíve nézőpont kérdése. Alapjába véve vélemènyem szerint nem az lenne a természetes, de hozhatja az élet, akár akarva , akár akaratlanul, hogy felnőtt korban is a szülőkkel él a gyerek. Jegyzem meg én is így vagyok es már nem tizenéves vagyok sajna😕 de ez van.
Jótanács; ne gondolj rá, vedd természetesnek es nem fog zavarni
"kiszamithatatlan h más ember cikinek gondolja-e vagy sem"
Hát ha cikinek gondolja, az az ő szegénységi bizonyítványa és az olyanokkal nem kell foglalkozni, nem kár értük.
Ez egy jó szűrő arra, hogy kiszűrje az aranyásókat.
Szerintem vannak olyan helyzetek, szituációk amikor ciki és vannak amikor már nem.
Én 31 vagyok és egyedül élek a saját komfortzónámban. Anyukám 60 feletti, de olyan aktív, hogy csak néha "pillázok"... Ilyen esetben ciki lenne a mama hotel.
38 éves vagyok, anyukámmal (és a kisfiammal élek).
Nekem ez így most tökéletes és nem ciki, de ez csak másodlagos, a két évesemnek is jobb ez így, mintha csak én lennék neki.
Egyelőre anyukámnak is megfelel ez a felállás, de ha szólna (vagy észrevenném), hogy zavarjuk, akkor lenne hová mennünk, van saját lakásom.
Mondjuk nagyon pasizni ilyen kicsi mellett nemigen fogok, tehát nem tudom, ki előtt lehetne ciki 😀
Én amikor haza költöztem akkor ideiglenesen anyukámnál laktam amíg rendbe hoztam és költözhető lett a saját házam... Amikor kérdezték mindig beleszőttem a válaszba, hogy ideiglenesen anyukámnál lakom, de csak a saját rendezése miatt... Akkor voltam 28 körül és ciki lett volna a mama hotel.
16-os voltam. Ezért is írtam, hogy helyzettől függ, mert pl gyerekkel, nőként (segítség miatt) nem ciki pl. 17-es....
Nem hogy aranyasó de semmilyen nője nem lesz annak aki a szüleivel él, kizárt dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!