Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan, aki 30 ev...

Van itt olyan, aki 30 ev felett visszakoltozott a szuleihez egyeb okok miatt?

Figyelt kérdés
30 + evesen ciki szulokkel lakni?
tegnap 19:43
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
79%

10-es: nem vagyok leszbi, tehát nem érdekel, hogy mit szólnak hozzá a nők! :D

Viszont ismertem olyan férfit, aki annak ellenére, hogy az anyjával lakott, teljesen önállóan vitte az életét és még a kaját is ő készítette.

tegnap 20:27
 12/26 anonim ***** válasza:
52%

37 éves vagyok, és jelenleg is szülőiházban élek. Van egy 3 szintes családiház, ami úgy lett kialakítva hogy minden szinten egy generáció lakjon. Ebből 2 szint van kihasználva. Még mielőtt bárki azzal jönne, hogy mamahotel, nem, nem az. Épp ellenkezőleg valamilyen szinten mi tartjuk el a szülőket és nagy szülőket. Mindenki dolgozik, senki nem élősködik.

Saját házra nincsen elegendő pénzünk, albérletnek meg nem látom értelmét.

Együtt tudok lenni a szeretteimmel és tudok nekik segíteni, amiben csak tudok. A ház meg Győr egyik felkapott részén van, szóval még az eladás is könnyű lenne, ha majd egyszer úgy alakulna a sors.

tegnap 20:37
 13/26 anonim ***** válasza:
75%
Az a ciki ha élősködsz rajtuk. Egyébként nem az, tud jól is működni bár manapság nehezebb.
tegnap 20:51
 14/26 anonim válasza:
100%

Vannak helyzetek, alkalmak amikor ciki. Találkozások, randik például. kiszamithatatlan h más ember cikinek gondolja-e vagy sem. Effektíve nézőpont kérdése. Alapjába véve vélemènyem szerint nem az lenne a természetes, de hozhatja az élet, akár akarva , akár akaratlanul, hogy felnőtt korban is a szülőkkel él a gyerek. Jegyzem meg én is így vagyok es már nem tizenéves vagyok sajna😕 de ez van.

Jótanács; ne gondolj rá, vedd természetesnek es nem fog zavarni

tegnap 21:05
 15/26 anonim ***** válasza:
18%

"kiszamithatatlan h más ember cikinek gondolja-e vagy sem"

Hát ha cikinek gondolja, az az ő szegénységi bizonyítványa és az olyanokkal nem kell foglalkozni, nem kár értük.

Ez egy jó szűrő arra, hogy kiszűrje az aranyásókat.

tegnap 21:23
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem vannak olyan helyzetek, szituációk amikor ciki és vannak amikor már nem.

Én 31 vagyok és egyedül élek a saját komfortzónámban. Anyukám 60 feletti, de olyan aktív, hogy csak néha "pillázok"... Ilyen esetben ciki lenne a mama hotel.

tegnap 21:37
 17/26 anonim ***** válasza:
82%

38 éves vagyok, anyukámmal (és a kisfiammal élek).

Nekem ez így most tökéletes és nem ciki, de ez csak másodlagos, a két évesemnek is jobb ez így, mintha csak én lennék neki.

Egyelőre anyukámnak is megfelel ez a felállás, de ha szólna (vagy észrevenném), hogy zavarjuk, akkor lenne hová mennünk, van saját lakásom.

Mondjuk nagyon pasizni ilyen kicsi mellett nemigen fogok, tehát nem tudom, ki előtt lehetne ciki 😀

tegnap 21:53
 18/26 anonim ***** válasza:
72%

Én amikor haza költöztem akkor ideiglenesen anyukámnál laktam amíg rendbe hoztam és költözhető lett a saját házam... Amikor kérdezték mindig beleszőttem a válaszba, hogy ideiglenesen anyukámnál lakom, de csak a saját rendezése miatt... Akkor voltam 28 körül és ciki lett volna a mama hotel.

16-os voltam. Ezért is írtam, hogy helyzettől függ, mert pl gyerekkel, nőként (segítség miatt) nem ciki pl. 17-es....

tegnap 23:04
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Addig nem ciki, amíg valaki egyedülálló. De ha bejön egy párkapcsolat a képbe, akkor már neccesebb.
ma 00:28
 20/26 anonim válasza:
51%

Nem hogy aranyasó de semmilyen nője nem lesz annak aki a szüleivel él, kizárt dolog

ma 03:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!