Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan, aki 30 ev...

Van itt olyan, aki 30 ev felett visszakoltozott a szuleihez egyeb okok miatt?

Figyelt kérdés
30 + evesen ciki szulokkel lakni?
nov. 20. 19:43
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
67%

15 miért aranyásó az ha valaki egy 30 feletti elvileg felnőttől elvár legalább egy albérletben történő önálló életvitelt?

Az én szűrőm meg a mamahotelesekre vonatkozik, nem kellene olyan akit 30 évesen is a mama szopiztat még a gyerekszobában.

Bár az ilyeneket nem fenyegeti úgyse a normális párkapcsolat veszélye.

nov. 21. 06:46
 22/40 anonim ***** válasza:
37%

Kedves hetes!

Nem mindenkinek kell pár.

Itt vagyok 29 évesen sose volt párom és nem is szeretnék.

Büszke vagyok magamra hogy sose volt még párom és szűz vagyok.

Nem kell mindenkinek pár.

Jah,és nem ciki szülőkel élni.

Én is velük élek ,nagyon szeretem őket a legjobb barátaim.

nov. 21. 07:16
 23/40 anonim ***** válasza:
35%

22 vagyok

Lány voltam

nov. 21. 07:17
 24/40 anonim ***** válasza:
40%
Utolsó! 22 évesen műtetted át magadat férfivá?
nov. 21. 07:22
 25/40 anonim ***** válasza:
59%

22-es, én is lány vagyok, 27 éves.

Én tudod mire vagyok büszke? Hogy 18 évesen a saját lábamra álltam, hogy 22 éves korom óta nem pénzel egyáltalán a családom. Hogy sokat keresek vállalkozóként és van egy 4 éves párkapcsolatom is. Ettől függetlenül én is nagyon szeretem őket, rendszeresen hazalátogatok, segítek nekik. Nekem inkább úgy hangzik, hogy ezzel nyugtatod magad, mert még nem költöztél el. Miért vagy büszke magadra, hogy még szűz vagy? Vallásos vagy?

nov. 21. 09:38
 26/40 anonim ***** válasza:
45%

Nem ciki, csak nem kell csodálkozni, hogy nem fognak kapkodni azokért, akik 30-34 évesen is otthon élnek.

Tudod kinek kellene olyan nő vagy férfi, aki gyerekszobájában alszik, és anyuci mossa a ruháit - mert általában annál, aki ilyen idősen otthon él pontosan ez a helyzet.

nov. 21. 09:59
 27/40 anonim ***** válasza:
52%

A nőket úgy is elviszik, legalább lesz hova költöznie

A férfiak esetében garantált hogy nem lesz pnci

nov. 21. 10:14
 28/40 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem a "ciki" kifejezés óvodás szint. Ettől függetlenül nyilván vizsgálandó, hogy miért él ott az illető és el kell fogadnia, hogy bizonyos esetekben (pl. párkapcsolat) hátrányból indul ez által.
nov. 21. 11:08
 29/40 anonim ***** válasza:
35%

"Érdekes egy xar világot élünk, ahol bzinak, papagájnak, krvának, pedofilnak stb lenni nem ciki, de szülővel lakni meg szégyen ?!"

(#5)

Elnézést kérek tőled, hogy "bzinak" születtem és nem olyan nemű embert szeretek, akit szerinted szeretnem kellene. Igazad van, tényleg vér ciki. (Irónia!) Nagyon szégyellem magam miatta és ígérem, többet nem fordul elő. És köszönöm, hogy egy szinten emlegetsz a gyermekbántalmazó és megrontó pedofilokkal, valamint a prostituáltakkal. (Bár megjegyzem, prostituáltnak sem mindenki önszántából, jókedvéből, kedvtelésből megy. Nagy úr a kényszer olykor.) Árad belőled a jóság és a szeretet így az adventi időszakhoz közeledve. Köszönöm. Ez igazán "jól esett" most tőled.

Neked is jó készülődést, kellemes ráhangolódást a közelgő ünnepekre!

Üdv., egy "bzi"

nov. 21. 11:12
 30/40 anonim ***** válasza:
30%

Az hogy menő bzinak lenni szerintem azt jelenti hogy manapság a fiatalok között divatos divatbzinak lenni, aki homokos az egyből "különleges" meg "menő" lesz

nov. 21. 11:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!