Mi történik családsegítősök által ha agresszív apuka visszakoltozik a családhoz?
Tesznek valamit?
Újra kivizsgáljak az ügyet?
Apuka állítólag teljesen oké már, inni se iszik annyit.... Anyukát pedig már nem bántalmazza.
Új esélyt kapott, de nagyon féltem unokatesóm és gyermekeit.
Gyerekeket is kérdeztem sunyiban jogy minden rendben e otthon, de mondtak hogy apa nagyon megváltozott "már nagyon szereti anyát".
Csaladsegitősök és a gyámügy is sajnos képben volt velük de úgy tudják anyuka csak a gyerekekkel el. Szerintem nem lett (még) közölve velük hogy apuka újra velük lakik igaz már normál "üzemmódban".
Ha jól végzik a dolgukat, biztos vizsgálódnának, meddig tart apuka "normális üzemmódja".
Mert hát azt nehéz elképzelni, hogy gyökeresen megváltozott. Tartja magát ideig-óráig, aztán újrakezdi.
Persze azért féltem őket.
Van valakinek csaladsegitos ismerőse akitől erre ratudna kérdezni esetleg?
Megköszönném.
Ez volt a sorrend akkor is. Ezen már túl vannak.
Elkoltozott majd ugye lathatasra járt vissza uncsitesómékhoz a lakásra és akkor történt egy nagyobb fizikai bántalmazás. Rendőrség, látlelet, 60 napos tavoltartas, majd csaladsegitósök, gyámügyesek.
Úgy tudom bírói ítélet is van arról hogyan láthatta aztán a gyerekeket. Majd behálozta újra a unokatesóm és újabb esélyt adott. Így kerek a történet. Elnézést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!